Melek İle Ahmet'ten Duygu Yüklü Bir Düğün

Melek İle Ahmet

Uzungöl’den Ahmet Önal ile Melek Aydın 28 Ocak 2022 Cuma akşamı Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan düğün töreni ile hayatlarını birleştiriyorlar.

Uzungöl Esnaflarından Mustafa Önal’ın torunu, Kemal Önal’ın oğlu Ahmet ile Uzungöl Çamlık Mahallesinden Yusuf Aydın’ın kızı Melek Aydın 28 Ocak 2022 Cuma akşamı Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler.

Damat Ahmet Önal,9 Ocak 2022 Pazar Günü evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında hayatını kaybederek Uzungöl’ü gözyaşlarına boğan ve 10 Ocak 2022 Pazartesi günü Uzungöl’de dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Şeref Önal’ın abisi Kemal Önal’ın oğlu.

Şeref ve Ahmet Önal,Bir amca yeğen ilişkisi içerisinde değil de iki kardeş,iki arkadaş gibi yaşadılar.Ve Şeref Önal’ın ani vefatı Uzungöl’ü göz yaşlarına boğmuştu.

Yeni durum karşısında toplanan iki aile büyükleri düğün tarihi ile ilgili değişiklik yapılmamasına ve genç çiftlerin düğün törenlerinin daha önce planlandığı şekilde 28 Ocak 2022 Cuma akşamı sade ve dini bir tören ile gerçekleştirilmesine karar verdiler.

Aslen Uzungöl’lü olup İstanbul’da ikamet eden Ferakat & Yusuf Aydın çiftinin Dünyalar Güzeli kızları Uzungöl’ün sevilen Turizmcilerinden Murat ile Ahmet Akyüz’ün kardeşlerinin kızları  Melek ile Uzungöl’ün en eski esnaflarından Mustafa Önal’ın torunu Fatma & Kemal Önal’ın oğulları,Uzungöl İlköğretim Okulu Müdürlerinden Abdülkadir Kaya’nın kardeşinin oğlu Ahmet bu duygusal ve hüzünlü mutluluğun buruk olarak yaşanacağı bu anlamlı günde gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar;

Acıyı ve  üzüntüyü çok yoğun olarak yaşadığımız  şu günlerde ertelenemeyecek mutluluklarımızı da sizlerle paylaşmak istiyoruz.Hava şartlarından dolayı davetiyelerimizi ulaştıramadığımız sizlerin bu haberimizi bir düğün davetiyesi olarak kabul etmenizi rica ediyoruz.

Önal ve Aydın  aileleri olarak cenaze törenlerinden dolayı düğün törenine çok fazla zaman ayıramadıklarını  dolayısı ile çok yoğun bir dönem yaşadıklarını ifade eden Yusuf Aydın ve Kemal Önal imkanlar ölçüsünde ulaşabildikleri gönül dostlarına ulaşmaya çalıştıklarını,ancak mutlaka ulaşamadıkları kardeşlerinin de bulunabileceğini bu vesile ile Çaykara Gündem gazetesinde yayınlanan bu haberin tüm tanıdıkları için bir düğün davetiyesi niteliği taşıdığını ve 28 Ocak 2022 Cuma akşamı tüm tanıdıklarını Trabzon Çakırbey Düğün Salonuna davet ettiklerini sözlerine ekledi.

AHMET ÖNAL’DAN DUYGUSAL DAVETİYE

9 Ocak 2022 tarihinde amcasını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Damat Ahmet Önal ve Gelin Melek Aydın,Özel bir paylaşım ile sevdiklerine seslendi.

CANIM AMCAMA SONSUZ DUAYLA..

Acıyı üzüntüyü çok yoğun olarak yaşadığımız  şu günlerde ertelenemeyecek mutluluklarımızı da sizlerle paylaşmak istiyoruz.Hava şartlarından dolayı davetiyelerimizi ulaştıramadığımız  sizlerin bu paylaşımımızı Düğün Davetiyesi kabul etmenizi temenni ederiz.Herkese teşekkürler  şimdiden...

NOT:Düğün Töreni için Uzungöl'den saat 15.00'da Çaykara Tur aracı hareket edecek ve Düğün Töreni sonrası tekrar Uzungöl'e geri dönecektir.

İLETİŞİM

Emirhan SEZGİN-Çaykara Tur Uzungöl:0 544 2473895



Anahtar Kelimeler: Melek Ahmet' Duygu Yüklü Düğün

İlginizi Çekebilir