Melek İle Ahmet'ten Ömürlük İmza

Melek İle Ahmet

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden öğretmen Melek Aydın ile öğretmen Ahmet Önal Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

28 Ocak 2022 Cuma akşamı gerçekleştirilen düğün törenine Uzungöl,Trabzon ve çevre illerden gelen çok sayıda davetli katıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak genç çiftlerin düğün törenlerine katılarak mutluluklarını paylaştılar.

Uzungöl’ün ilk esnaflarından merhum Mehmet Akyüz’ün yeğeni,Çamlık Mahallesinden merhum Mustafa Aydın’ın torunu,Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden Murat ve Ahmet Akyüz’ün kardeşlerinin kızları,Ferakat & Yusuf Aydın çiftinin dünyalar güzeli öğretmen kızları Melek ile, Uzungöl’ün en eski esnaflarından Mustafa Önal’ın torunu,Turizmci İhsan Önal’ın yeğeni,Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün’ün eşinin kardeşinin oğlu,Fatma & Kemal Önal çiftinin yakışıklı oğulları öğretmen Kemal Önan’ın düğün  törenlerine hem eğitim camiasından hem de diğer vatandaşlardan yoğun bir katılım gerçelşeşti.

20 Gün önceki vefatı ile Uzungöl’ü göz yaşlarına boğan Damadın Amcası Şeref Önal’ın ani vefatı sebebi ile duygu yüklü bir ortamda gerçekleştirilen düğün töreni dini tören şeklinde duygusal bir atmosferde gerçekleştirildi.

AHMET AKYÜZ’DEN KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

Genç çiftlerin düğün törenleri Gelinin dayısı Turizmci Hafız Ahmet Akyüz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

MÜFTÜ ŞENOCAK’TAN DİNİ SOHBET

Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak Düğün Töreninde dini bir sohbet gerçekleştirdi.İslamiyetin aile kavramına vermiş olduğu önem konusunda bir sohbet gerçekleştiren Müftü Şenocak’ın keyifli sohbeti davetliler tarafından ilgi ile dinlendi.

AHMET İNCE’DEN İLAHİ

Çaykara Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet İnce tarafından ilahi davetliler tarafından ilgi ile dinlendi.

MEHMET İNAN’DAN DUYGU DOLU ŞİİR DİNLETİSİ

Bölgenin yetiştirmiş olduğu en önemli şairlerden Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı,Genç Turizmci Mehmet İnan tarafından okunan birbirinden güzel şiirler salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.Mehmet İnan tarafından Şeref Önal için yazılan duygu dolu şiir salonu göz yaşlarına boğarken diğer şiirleri de ayakta alkışlandı.

HANEFİ ŞAHİN’İN ŞİİRİ DUYGULANDIRDI

Emekli İmam Hatip Hanefi Şahin tarafından Şeref Önal  için yazılan şiir salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

DUA FATİH ŞİRİN’DEN

Genç çiftlerin düğün törenlerinin duası ile Gölbaşı Mahallesi İmam Hatibi Fatih Şirin tarafından okundu.

Takı Töreni ile devam eden düğün törenlerinde davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri tebrik ettiler ve mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel kararlarını vererek evlenme kararı alan Melek & Ahmet Önal çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Melek Ahmet' Ömürlük

İlginizi Çekebilir