Merve İle Murat´ın En Mutlu Günleri

Merve İle Murat´ın En Mutlu Günleri

Taşkıran Mahallesinden Merve Şahin İle Uzungöl´den Murat Çakmak Uzungöl´de Düzenlenen Bir Düğün İle Evlendiler.

Taşkıran Mahallesinden Dursun Şahin´in Dünyalar Güzeli Kızı  Merve ile Uzungöl´de Turizmcilik Yapan Esnaf Mehmet Çakmak´ın yine Esnaf olan yakışıklı oğlu Murat Çakmak 17 Nisan 2016 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Düğün öncesinde Taşkıran Mahallemizden gelin alma esnasında onlarca araç uzun kuyruklar oluşturarak Taşkıran´dan Uzungöl´e kadar gelin ve damada eşlik ederek uzun bir konvoy oluşturdular.

/resimler/2016-4/18/1716369756032.jpgGenç Çiftlerin düğün törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK,Taşkıran Muhtarı Yusuf Ağırman,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile Trabzon,Taşkıran ve Uzungöl´den gelen yüzlerce davetli katıldı.Mahşeri kalabalığın yaşandığı düğün töreninde düğüne katılanların büyük bir bölümü salonda yer bulamadığı için düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldılar.

Dini Törenin gerçekleştirildiği düğün töreninde Trabzon İlahi ve Semazen Grubu tarafından muhteşem bir program gerçekleştirildi..Öğretmen Muharrem Gaydan´ın yönetiminde okudukları ilahiler ve sergiledikleri semazen gösterileri ile muhteşem bir program ortaya koyan Semazen grubunun gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni aldı./resimler/2016-4/18/1717065694299.jpgDüğün sahipleri ve gelin ile damadın salonda bulunan tüm misafirler ile tek tek ilgilenmeleri ve düğüne katılımlarından dolayı teşekkür etmeleri gözlerden kaçmadı.

Uzungöl İnceli Mahallesi İmam Hatibi Abdurrahim Sezgin tarafından okunan Kur´an-ı Kerim Tilaveti düğüne katılanlar tarafından büyük bir keyif ile dinlendi.

Düğünün Dini Sohbet Bölümünde Uzungöl Merkez Camii İmamı Muhammet Sezgin tarafından Düğüne katılan davetlilere Evlilik ve Eşlerin Birbirlerine karşı olan sorumlulukları konulu bir konuşma gerçekleştirildi.Düğüne katılanlar tarafından büyük bir keyif ile dinlenen bu sohbet oldukça faydalı oldu.

Daha sonra Dini Nikah Töreni Gerçekleştirildi.Gelinin Nikah Şahitliğini Gülsen Aydoğdu yaparken Damadın Nikah Şahitliklerini ise Van´dabn bu düğün için özel olarak gelen Damadın Dayısı Yaşar Öztürk´ün misafiri Yaşar Üzer ile Damadın Dayısı Yaşar Öztürk gerçekleştirdi.Uzungöl Merkez Camii İmamı Muhammet Sezgin Hoca tarafından genç çifdtlerin dini nikah törenleri gerçekleştirildi./resimler/2016-4/18/1717347569655.jpgYaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün töreni Resim Çekme Merasiminin ardından hazuırlanan muhteşem bir havai fişek gösterisi ve havai fişek gösterisinin ardından ise Dilek Feneri etkinliği ile son buldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Merve & Murat Çakmak Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Merve Murat Mutlu Günleri

İlginizi Çekebilir