Merve İle Zeynel Şimdi Çok Mutlu

Merve İle Zeynel Şimdi Çok Mutlu

Of Hayrat´tan Merve Yılmaz ile Uzungöl´den Zeynel Abidin Yazıcı Uzungöl Sezgin Otel´de Düzenlenen Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

Eylül Ayı ile birlikte Uzungöl´de düğünlerin ardı arkası kesilmiyor.Nerede ise her gün bir düğünün olduğu Uzungöl´de son olarak Merve Yılmaz ile Zeynel Abidin Yazıcı´nın Düğün Törenleri gerçekleştirildi.

Of Hayrat´tan Dünyalar Güzeli Kızımız Merve Yılmaz ile Uzungöl Kastel Mahallesinin en sevilen Esnaflarından Çaykara Tur Eski şöförlerinden Karster Pansiyon Sahibi Abdullah Yazıcı´nın yakışıklı oğlu Zeynel Abidin Yazıcı Uzungöl´de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün ile evlendiler./resimler/2017-9/5/1254334511571.jpg4 Eylül 2017 Pazartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldılar.

Misafirlerin yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri düğün töreninde adeta insan seli yaşandı.Düğüne katılan davetlileri,n büyük bir bölümü sandalye bulamamaktan dolayı düğünü ayakta ta

İLK SAHNE EROL AKYÜZ´ÜN

Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen Sanatçısı Erol Akyüz genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı ve okuduğu birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya Sevdiren İsim Çaykara´lı Sanatçımız Sevgili Kerim Aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı ve de okuduğu birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sevgili Kerim Aydın´ın muhteşem performansı ayakta alkışlandı.

CEMAL KAYGUSUZ İLE KUSURSUZ HORON

Karadeniz Müziğinin en önemli isimlerinden Sanatçı Dostumuz Sevgi,li Cemal Kaygusuz genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.

Çaldığı ve de okuduğu birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetliklerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sevgili Cemal Kaygusuz´un muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin ömürlerinin en mutlu dakikalarında yalnız bırakmamış oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan misafirler güzel bir Pazar gününde gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar./resimler/2017-9/5/1256233263688.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en mutlu,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Merve & Zeynel Abidin Yazıcı  çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Merve Zeynel Şimdi Mutlu

İlginizi Çekebilir