Merve ve Fatih´e Rüya Gibi Düğün

Merve ve Fatih´e Rüya Gibi Düğün

Çaykaralı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan´ın oğlu Fatih Yıldırımhan düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi.

Çaykaralı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan´ın oğlu Fatih Yıldırımhan düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. 

Trabzon Zorlu Grand düğün salonunda saat 18:00´da gerçekleşen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte toplam 12 kişiden oluşan şahitle birlikte nikah töreniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan´ın oğlu Fatih Yıldırımhan düzenlenen törenle evliliğe merhaba dedi./resimler/2016-10/29/0013085180272.jpg Müsteşar Yardımcısı Mazhar ve Esma Yıldırımhan çiftinin yakışıklı oğlu Fatih Yıldırımhan ile Halit ve Esma Bayrak çiftinin güzeller güzeli kızı Merve Bayrak ile  Zorlu Grand Otel´de düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdiler. İştiham yaşandığı ciftin Nikâh töreninde, Alkışlar eşliğinde nikah masasına gelen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Nikahı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıydı./resimler/2016-10/29/0013385493454.jpgÇiftin nikâh şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakan yardımcısı Orhan Yiğil, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Eski milletvekili Asım Aykan, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte 12 kişi yaptı. Evlilik cüzdanını da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gelin Merve Bayrak´a verdi.  Bu sırada Bakan Soylu, ?´Birbirinize çok yakıştınız. Allah nazardan korusun? Birbirinize sevdiğiniz kadar anne ve babalarınızı birbirinizden daha çok sevin. Örnek bir Müslüman aile olun´´ dedi. 

Düğüne siyaset dünyasının üst düzey isimlerinin yanı sıra Trabzon´daki iş dünyasını bir araya getirdi.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Merve Fatih Rüya Gibi Düğün

İlginizi Çekebilir