Merve İle Mücahit'ten Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Merve İle Mücahit

Uzungöl’den Merve Özbek ile İzmit’ten Mücahit Söğüt gerçekleştirecekleri kına ve Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’den Merve Özbek  ile İzmit’ten Mücahit Söğüt  gerçekleştirecekleri kına ve Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’den Merve Özbek   ile Mücahit Söğüt, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü gerçekleştirecekleri Kına ve 11 Kasım  2023 Cumartesi akşamı gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’ün en sevilen isimlerinden Merhum Ali Rıza Özbak’in  torunu,Hidayet & Hilmi Özbek çiftinin Dünyalar güzeli Kızları Merve ile İzmit’ten Emine & Ercan Söğüt çiftinin yakışıklı oğulları Mücahit gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç çiftlerin Kına Törenleri 8 Kasım  2023 Çarşamba  akşamı saat 19.00’da  İzmit İli,Merkz İlçesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde  gerçekleştirilecek.

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 11 Kasım 2023 Cumartesi akşamı saat 19.00’da İzmit Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde  gerçekleştirilecek.

Gelinin  babası Uzungöl’ün Sevilen isimlerinden  Hilmi Özbek, gazetemiz aracılığı ile Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyor.

“Özbek  ve Söğüt aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Yoğun bir tempo içinde mekik dokuduğumuz bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmalarına davet etmeye çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş içerisinde her iki ailenin de gözünden kaçan misafirlerimiz ve gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Özbek  ve Söğüt aileleri olarak Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin Gönül Dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve bu gönül dostlarımızın 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kına ve  11 Kasım  2023 Cumartesi akşamı saat 19.00’da İzmit Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde  gerçekleştirilecek olan Düğün Töreninde aramızda olmalarının bizim ve gençlerimizin mutluluğunu ikiye katlayacağını ifade etmek isteriz.

Tüm Gönül Dostlarımız Düğün Törenimize davetlidir.

KINA:

TARİH:8 Ekim  2023 ÇARŞAMBA

SAAT:19.00

YER:Tütünçiftlik Kültür Merkezi Güney Mahallesi No:6  Merkez Kocaeli 

DÜĞÜN TÖRENİ

TARİH:11 Kasım 2023 Cumartesi

SAAT:19.00

YER:Necmettin Erbakan Kültür Merkezi,Esenler Mahallesi,Hamit Kaplan Bulvarı, No-165 Körfez-Kocaeli



İlginizi Çekebilir