Merve İle Ümit'ten En Güzel İmza

Merve İle Ümit

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Ümit Şahin ile Yaylaönü Mahallesinden Merve Toprak gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Ümit Şahin ile Yaylaönü Mahallesinden Merve Toprak  gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin düğün törenleri 13 Kasım 2022 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirildi.

Aslen Yaylaönü Mahallesinden  olup 1965 yılında Van Özalp Emek köyüne İskan olarak giden Nuriye & Salih Toprak çiftinin dünyalar güzeli kızları Merve ile,İlçemiz Taşkıran Mahallesi esnaflarından Sabahattin(Dursun) Remziye Şahin çiftinin yakışıklı oğulları Ümit’in düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Başta Van Özalp Dönerdere ve Emek Köyleri olmak üzere bir çok ve İlçeden gelen yüzlerce davetlinin katılımları ile gerçekleşen düğün töreninde tabiri caiz ise insan seli yaşandı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Uzungöl Müziğinin sevilen iki önemli ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Giriş Bölümünün ardından genç çiftlerin yaş pasta ve takı törenleri gerçekleştirildi.Özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve en doğru kararlarını vererek evlenen Ümit & Merve Toprak çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Merve ' Güzel

İlginizi Çekebilir