Metin İkinci ’den 2 Ton Temizlik Malzemesi Yardımı

Metin İkinci ’den 2 Ton Temizlik Malzemesi Yardımı

Star Kimya Şirketi tarafından Çaykara Belediyesine 2 ton temizlik malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

İlçemiz Ataköy Mahallesinden olan Star Kimya Sahibi İşadamı Metin İkinci tarafından gönderilen 2 Ton Hijyenik madde Çaykara Belediyesine ulaştı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü (Covit 19) ile mücadele kapsamında insanlarımızın daha sağlıklı bir ortamda bu süreci atlatabilmeleri amacı ile gerçekleştirilen temizlik malzemesi yardımı vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

Virüs ile mücadele kapsamında günlerdir Çaykara İlçemizin her mahallesinin Hijyenik olması için yoğun bir tempo ile çalışan Çaykara Belediyesi Ekipleri İşadamı tarafından gerçekleştirilen bu destek ile insanlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen bu katkı ile ilgili olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayınlayarak Star Kimya sahibi İşadamı Metin İkinci ’ye teşekkür etti.

İşte Başkan Hanefi Tok’un Mesajı:

“Çaykara’lı Sevgili hemşerimiz Star Kimya Sahibi Metin İkinci kardeşime Çaykara Belediyemize bağışlamış olduğu iki ton temizlik ve hijyen malzemesi için sonsuz teşekkür ediyorum. Bol kazançlar diliyorum. Allah razı olsun.”



İlginizi Çekebilir