Mevlanur İle Mehmet Ali'den Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Mevlanur İle Mehmet Ali

Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Mehmet Ali Kaya ile Samsun’dan Mevlanur Holep,Samsun ve Trabzon’da gerçekleştirecekleri Kına ve Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Mehmet Ali Kaya ile Samsun’dan Mevlanur Holep,Samsun ve Trabzon’da gerçekleştirecekleri Kına ve Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’ün sevilen Turizm İşletmecilerinden Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah & Saniye Kaya çiftinin yakışıklı oğlu Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Mehmet Ali Kaya ile Samsun’dan Salim & Havva Holep çiftinin dünyalar güzeli kızları Mevlanur Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız ömrümüzün en önemli günlerinde kına ve düğün törenlerimizde yanımızda olmanız bizlere cesaret verecek ve bir ömür boyu sürecek hayat yolculuğumuza daha güçlü başlamamızı sağlayacaktır

Tüm gönül Dostlarımızı Kına ve Düğün Törenlerimize bekliyoruz

Damadın babası Uzungöl’ün sevilen Turizm İşletmecilerinden Çayjkara Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Seyfullah Kaya,gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Holep ve Kaya aileleri olarak aylardır süren tatlı bir koşuşturma içerisindeyiz.Her iki aile olarak Bu tatlı telaş ve koşuşturma içerisinde  imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak gençlerimizin mutluluğunu paylaşmalarını talep ettik.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde mutlaka gözden kaçmış isimler olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanacak olan Düğün Davet haberimizin gönül dostlarımız tarafından bir Düğün Davetiyesi olarak kabul edilmesi ve 17 Ocak 2024 tarihinde Samsun’da,19 Ocak 2024 tarihinde ise Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Kına ve Düğün Törenlerinde tüm gönül dostlarımızın aramızda yer almaları,her iki aile olarak mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Genç çiftlerin Kına Törenleri 19 Ocak 2024 Cuma akşamı Samsun’da,Düğün Törenleri ise 21 Ocak 2024 Pazar akşamı Trabzon’da gerçekleştirilecek.

KINA

TARİH:19 Ocak 2024 Cuma

SAAT:19.00

YER:Favori Levent Kına Salonu

Osmaniye Mahallesi Bafra-Samsun

DÜĞÜN

TARİH:21 Ocak 2024 Pazar

SAAT:18.00

YER:Çakırbey Düğün Salonu Yomra Trabzon

NOT:21 Ocak 2024 Pazar Günü Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Düğün Törenine Uzungöl'den  gitmek isteyen misafirler  için aynı gün saat 15.30'da Uzungöl Merkez'den Düğün Araçları hareket edecektir.



İlginizi Çekebilir