Mevlanur İle Mehmet Ali'den Ömürlük İmza

Mevlanur İle Mehmet Ali

Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Mehmet Ali Kaya ile Samsun’dan Mevlanur Holep,Samsun ve Trabzon’da gerçekleştirdikleri Kına ve Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Mehmet Ali Kaya ile Samsun’dan Mevlanur Holep,Samsun ve Trabzon’da gerçekleştirdikleri Kına ve Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün sevilen Turizm İşletmecilerinden Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah & Saniye Kaya çiftinin yakışıklı oğlu Uzungöl’ün genç Turizm İşletmecilerinden Mehmet Ali Kaya ile Samsun’dan Salim & Havva Holep çiftinin dünyalar güzeli kızları Mevlanur Holep,19 Ocak 2024 Cuma akşamı Samsun’da ve 21 Ocak 2024 Pazar akşamı Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirdikleri kına ve düğün törenleri ile evlendiler.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Kılıç,Çaykara Belediyesi Meclis üyelerinden Bayram Genel,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve Mahalle Muhtarları,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Samsun’dan gelen gelin tarafının misafirlerinin de düğün törenine yoğun katılımları gözlerden kaçmadı.

Damadın Babası Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya düğün törenine katılan tüm misafirlerini kapıda karşılayıp kapıda uğurlarken tüm masaları tek tek dolaşarak misafikrler ile yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilen Düğün Törenlerinde Resmi Nikah Salonda kıyıldı.Damadın Nikah Şahitliğini Ahmet Kaya yaparken Gelinin Nikah Şahitliği ise Ayşe Kayaoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Resmi Nikah Töreninin ardından evlilik cüzdanı Başkan Tok tarafından gelin Mevlanur Kaya’ya takdim edildi.

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan düğün töreninde Salon Müzik Ekibinin çaldığı müzik eşliğinde düğün törenine katılan misafirler gönüllerince eğlendiler.

Yaş Pasta  ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin genç çiftlerin Düğün Törenlerinde sahne alarak hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti çekti.

Birbirinden güzel türkülerini hayranları için seslendiren Sanatçı Onay Şahin’in türküleri eşliğinde misafirler unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşadılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı ve güzel kararlarını veren  Mevlanur & Mehmet Ali Kaya çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Mevlanur Mehmet ' Ömürlük

İlginizi Çekebilir