MHP Çaykara İle Buluşuyor

MHP Çaykara İle Buluşuyor

MHP Parti Teşkilatı Çaykara “Anlatma ve Aydınlatma” programı 3 Eylül 2022 Cumartesi Günü gerçekleştirilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programı çerçevesinde Çaykara programı 3 Eylül 2022 Cumartesi günü Çaykara’da gerçekleştirilecek.

3 Eylül 2022 Cumartesi Günü saat 15.00’da Çaykara El Şahan Tesislerinde gerçekleştirilecek olan Anlatma ve Aydınlatma programına vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlaması bekleniyor.

BAŞKAN ÖKSÜZ-TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİKYORUZ

Parti olarak her zaman Çaykara ile iç içe olduklarını ve her aşamada Çaykara insanı ile birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,konu ile ilgili olarak  gazetemize yaptığı açıklamada “ Liderimizin talimatlarıyla düzenlenen adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma toplantıları kapsamında Genel Başkan yardımız Sn Yaşar Yıldırım, MYK üyelerimiz  sn Afşin Birben ve sn Yavuz Tellioğlu MHP heyeti olarak ilçemizde 03 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 15.00’da Koldere’de bulunan El Şahan tesislerinde halkımızla buluşacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Çaykara Başkanlığı olarak tüm Çaykara halkı davetlidir. Halkımıza şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Buluşuyor

İlginizi Çekebilir