MHP Çaykara'da Savaş Öksüz İle Devam Dedi

MHP Çaykara

MHP Çaykara İlçe Teşkilatı 8. Olağan Genel Kurulu 14 Ağustos 2023 Pazartesi Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula MHP Trabzon Milletvekillerinden Nail Çelebi,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Emekli Öğretmenlerden Yaşar Çatal,Eski Ülkü Ocakları Başkanı Saadettin Batu,MHP Trabzon İl Başkan Yardımcıları ile delegeler ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Olağan Genel Kurulda daha sonra Geçici Divan Kurulu oluşturuldu.Divan Başkanlığı görevine Mehmet İbrahimağaoğlu seçilirken  Hakkı Keskin,Remzi Kılıç,Ahmet Hulusi Hacıahmetoğlu ve Halit Kınalıoğlu ise Geçici Divan Kurulu üyeliklerine seçildiler.

Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetleme Raporlarının okunması ve onaylanmasının ardından konuşmalar bölümüne geçildi.

Açılış Konuşması MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz tarafından gerçekleştirildi.Misafirlere ve katılımcılara 8. Olağan Genel Kurullarını onurlandırdıkları için teşekkür eden Başkan Öksüz MHP Çaykara İlçe Teşkilatı olarak gerçekleştirmiş oldukları yoğun ve planlı çalışmaların ardından Çaykara İlçesinde tüm teşkilatlarını oluşturduklarını,planlı ve programlı bir şekilde çalışarak Çaykara İlçesinde çok güzel noktalara geldiklerini ifade etti.

8.Olağan Genel Kurulda daha sonra Emekli Öğretmen Yaşar Çatal ile MHP Trabzon Milletvekillerinden Nail Çelebi birer teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.

Teşekkür konuşmalarının ardından seçimler bölümüne geçildi.

Seçimlere tek liste halinde katılan mevcut Başkan Savaş Öksüz listesi ile birlikte seçime katılan delegelerin  oy birliği ile yeniden MHP Çaykara İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Başkan Savaş Öksüz’ün Listesi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Başkanı:Savaş Öksüz

ASİL ÜYELER:

1-Uğur Şahin Dinçer

2-Mustafa Korkmaz

3-Levent Pabucçu

4-Ahmet Kürşat Kırmacı

5-Muhammet Hanefi Dündar

6-Göksal Yanık

7-Bülent Bakkaloğlu

8-Ömer Şahin

9-Orhan Kazancı

10-Hasan Tosun

11-Kemal Çevik

12-Yusuf Öztürk

13-Egemen Özbay

14-İlhan Demirci

,ASİL İL DELEGELERİ

1-Savaş Öksüz

2-Uğur Şahin Dinçer

3-Mustafa Korkmaz

4-Ahmet Kürşat Kırmacı

5-Muhammet Hanefi Dündar

6-Bülent Bakkaloğlu

7-Ömer Şahin

8-Orhan Kazancı

9-Kemal Çevik

10-Yusuf Öztürk

11-Egemen Özbay

12-İlhan Demirci

13-Levent Pabucçu



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Savaş Öksüz Devam

İlginizi Çekebilir