MHP Çaykara'yı İftarda Buluşturdu

MHP Çaykara

MHP Çaykara İlçe Başkanlığı tarafından Karadeniz ve Ülke Turizminin Merkezi Uzungöl’de İftar Organizasyonu gerçekleştirildi.

28 Nisan 2022 Perşembe Günü Uzungöl Sofram Restaurant’te gerçekleştirilen İftar Organizasyonu çok yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz'ün  önderliğinde gerçekleştirilen  İftar Organizasyonuna Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis üyeleri İrfan Ayal ve Bayram Genel,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar,ev sahibi ünvanı ile Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Çaykara İlçesinde görev yapan tüm Kurum ve Daire Amirleri ,Çaykara İlçesinde görev yapan Okul Kurum Müdürleri,ile MHP ve AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı kadroları katıldılar.

MHP Çaykara Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Korkmaz ile MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz İftar Organizasyonu için misafirlerini kapıda karşıladılar ve organizasyon boyunca misafirler ile yakından ilgilendiler.

Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok organizasyonda Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz ve İlçe Başkanı Öksüz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen İftar Organizasyonunun ardından göl kenarında içilen akşam çayı eşliğinde gerçekleştirilen keyifli bir sohbet ile organizasyon sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' İftarda Buluşturdu

İlginizi Çekebilir