Milletvekili Adayı Akıncı'dan Çaykara'ya Ziyaret

Milletvekili Adayı Akıncı

CHP Trabzon Milletvekili Adayı İlker Akıncı doğum yeri olan Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

14 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP Trabzon Milletvekili Adayı İlker Akıncı 13 Mayıs 2023 Perşembe günü doğum yeri olan Çaykara İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Akıncı ilk olarak CHP İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Vekili Mustafa Zeren ve partililer ile sohbet etti.

Daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u Çaykara Belediyesindeki makamında ziyaret eden Akıncı Başkan Tok ile de çeşitli konularda sohbet etti.

Saadet Partisi Çaykara İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti Çaykara İlçe Teşkilatını  ziyaret eden Akıncı Başkanlar  Mehmet Nuri Kadıoğlu ve Mehmet Nuri Okur ile sohbet toplantıları gerçekleştirdi.

Çaykara Esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Akıncı esnafın sorunlarını dinledi.

Sokakta karşılaştığı vatandaşlar ile de sohbet eden Milletvekili adayı Akıncı vatandaşların da dilek ve taleplerini dinledi.

CHP Milletvekili Adayı İlker Akıncı ile AK Parti Trabzon 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Berat Tosun’un sokakta karşılaşmaları ve birbirleri ile tatlı sohbeti ise Demokrasinin güzelliğini bir kere daha ortaya koydu.

AKINCI TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Adayı İlker Akıncı Çaykara İlçesinde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.Akıncı Sosyal Medya üzerinden gerçekleştirmiş olduğu teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi.



İlginizi Çekebilir