Milletvekili Ayvazoğlu Çaykara'da

Milletvekili Ayvazoğlu Çaykara

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK Üyesi Bahar Ayvazoğlu çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çaykara İlçesine geldi.

13 Haziran 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Ayvazoğlu’nu Çaykara İlçesinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk karşıladı

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Çaykara İlçesinde ilk olarak Çaykara Belediyesini ziyaret etti ve Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara İlçesinde tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Milletvekili Ayvazoğlu daha sonra yapımı devam eden Çaykara Gençlik Merkezi ile yapımı tamamlanan PTT İmam Hatip Ortaokulunda çeşitli incelemelerde bulundu.

Milletvekili Ayvazoğlu ayrıca Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile birlikte Ataköy,Çamlıbel ve Köknar Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi

ZEKİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Zeki Bilge İlkokulunu da ziyaret etti.Ziyaret Esnasında Okul Yönetimi,Okul Aile Birliği,Okul Derneği ve veliler tarafından Yeni Okul talebi Milletvekili Ayvazoğlu’na iletildi.

Çaykara'ya yeni bir İlkokul yapılması konusunda daha önce okul idaresi tarafından sunulan dosyayı incelediğini ve kapsamlı güzel bir çalışma yapıldığını dile getiren Milletvekili Ayvazoğlu, bu dosyanın Milli Eğitim Bakanına da sunulduğunu dile getirdi. Bu doğrultuda Zeki Bilge İlkokulunun okul ihtiyacının giderilmesi için elinden geleni yapacaklarını ve her fırsatta Zeki Bilge İlkokulunun yanında olduklarını ifade etti.



Okul Müdürü İbrahim Garip ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile uzun süreden beri bu doğrultuda çalışmalarının olduğunu ilk etapta İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin bir başka okul  binasına taşınacağını daha sonra okul yapımı ile ilgili çalışmalara devam edeceklerini belirtti

Velilerin de yoğun ilgisinin olduğu istişare toplantısında kendi çocukları açısından yaşadıkları  sorunu dile getirmeleri yeni bir okul yapmanın gerekliliğini bir kez daha vurgulanmış oldu.

Siyasette, bürokraside, ticarette çok sayıda insanımızın olduğunu dile getiren Zeki Bilge İlkokulu velileri bu kadar zenginliğe rağmen çocuklarımızın 70-80 yıllık bir okulda eğitim görmelerini çok doğru bulmadıklarını söylediler.

Daha önce Milletvekili Bahar Ayvazoğluna sunulan dosyada da değişik açılardan ele alınan okul ihtiyacı durumu için de okul idaresi de okulda sosyal alanların hiç olmadığını, spor salonu, çok amaçlı salon, satranç odası gibi bölümlere çok ihtiyaç duyulduğunu, kalorifer sistemi ve lavabo- wc lerin artık tadilatı kaldırmadığını dile getirdiler.

Veliler Çaykaranın eğitimdeki yükselen başarısında okul binasının fiziki şartlarının yetersiz olduğunu, fiziki anlamda ihtiyacı karşılamak adına 2023 eğitim vizyonu doğrultusunda öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilen hem akademik hem pedagojik hem de sosyal anlamda sağlıklı bireyler yetiştirmek adına eğitimin temelini oluşturan  ilkokul binasının yenilenmesi önem arz ettiğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Ayvazoğlu Çaykara'

İlginizi Çekebilir