Milletvekili Ayvazoğlu, Uzungöl'de Bayramlaştı

Milletvekili Ayvazoğlu, Uzungöl

AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK Üyesi Bahar Ayvazoğlu Çaykara İlçesinde çeşitli etkinliklere katılarak esnaf ve vatandaş ile bayramlaştı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Bayramlaşmak ve çeşitli etkinliklere katılmak üzere 6 Mayıs 2022 Cuma Günü Çaykara İlçesine geldi.Milletvekili Ayvazoğlu’nun Çaykara ziyaretine AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeleri Çaykara’lı Genç Turizmci Şenol Aydoğan, İrfan Tiryaki,Nazahat Kamacı ve Muhammet Emin katıldılar.

Bayram ziyaretlerine Çaykara İlçesinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri İrfan Ayal, Bayram Genel ve Seyfullah Kaya, AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan, AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ve partililer katıldılar.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve  beraberindeki heyet ilk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ederek hem bayramlaştı hem de İlçede devam etmekte olan çalışmalar ve gerçekleştirilmesi planlanan  ile ilgili bir durum değerlendirme çalışması gerçekleştirildi.

İLÇE BAŞKANI SELÇUK’A ZİYARET

Milletvekili Ayvazoğlu ve beraberindekiler ikinci olarak AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile İlçe binasında bir araya geldiler.Başkan Selçuk ve partililer ile bayramlaşan Milletvekili Ayvazoğu Başkan Selçuk’tan gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

MUHTARLAR İLE TOPLANTI

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Çaykara Kaymakamlığı toplantı salonunda Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar ile bir araya geldi.Muhtarlar ile Bayramlaşan Milletvekili Ayvazoğlu daha sonra muhtarlardan Mahallelerinde devam etmekte olan çalışmalar ile Mahallelerde gerçekleştirilmesi talep edilen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.Milletvekili Ayvazoğlu Muhtarların taleplerini tek tek not aldı.

ÇAYKARA ESNAF ZİYARETİ

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Çaykara İlçe Merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek hem bayramlaştı hem de sorunlarını dinledi.

UZUNGÖL ESNAF ZİYARETİ

Milletvekili Ayvazoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Esnafları ziyaret etti.Esnaflar ile bayramlaşan Milletvekili Ayvazoğlu yeni Turizm sezonunun Uzungöl’e,Trabzon’a ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Uzungöl’de esnafların dilek ve taleplerini de dinleyen milletvekili Ayvazoğlu Esnaflardan Uzungöl’ün Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ve Dünya Turizminde bir marka değeri olduğunu bu anlamda Uzungöl’ü ziyarete gelen misafirlerin buradan memnun olarak dönmeleri için her anlamda azami gayret gösterilmesini her şeyin para olmadığını,müşteri memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu bu anlamda Uzungöl’ün marka değerinin her anlamda korunması gerektiğini ifade etti.

UZUNGÖL MUHTARI ÖZTÜRK İLE MİNİ BİR TOPLANTI

Uzungöl ziyaretinde Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ü makamında ziyaret eden Milletvekili Ayvazoğlu Muhtar Öztürk ile hem bayramlaştı hem de Uzungöl’de devam etmekte olan çalışmalar ve talep edilen çalışmalar ile Turizm sezonunun başlaması ve Uzungöl’ün Turizm sezonuna hazır olması ile ilgili bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında Uzungöl Muharı Mehmet Öztürk Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’ün tüm paydaşları ile 2022 Yılı Turizm sezonuna hazır olduğunu,bundan önceki senelerde olduğu gibi 2022 yılında da Uzungöl’ün Turizm anlamında Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

Muhtar Öztürk,Milletvekili Ayvazoğlu ile görüşmesinde Uzungöl Halkının Trabzon Büyükşehir Belediyesinden otobüs talebinin bulunduğunu ve bu konunun takipçileri olmaları beklediklerini bunun yanı sıra İmar Planı,Uzungöl’e doğalgaz getirilmesi,Uzungöl’ün Yüksekokul talebi,Çaykara Bayburt tünelinden Uzungöl’e bağlantı tünelinin konulması ve altyapı eksiklikleri gibi konularda Milletvekili Ayvazoğu’nun destek ve katkılarına ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade etti.

BAŞKAN KELEŞ İLE DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Uzungöl Ziyaretinde Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ile bir araya geldi.Başkan Keleş’ten Turizm sezonu öncesinde Uzungöl’deki son durumu öğrenen Milletvekili Ayvazoğlu Uzungöl’ün 2022 Yılı Turizm sezonuna hazır olmasından duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş Uzungöl’ün çözüm bekleyen sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri ile ilgili milletvekili Ayvazoğlu’na bilgi verdi.Uzungöl’ün en önemli sorununun İmar Planı olduğunu ifade eden Başkan Keleş,Ankara’da masa başında hazırlanan maket planın Uzungöl insanının ihtiyaçlarına hiçbir şekilde cevap vermediğini Uzungöl insanının da içinde yer aldığı uygulanabilir ve Uzungöl insanının taleplerine cevap verecek olan bir İmar Planı için destek beklediklerini ifade etti.

Uzungöl’ün Turizmde bir dünya markası haline geldiğini ifade eden Başkan Keleş böyle bir marka değerin Turizm Yüksek Okulunu fazlası ile hak ettiğini bu okuldan yetişecek olan kaliteli personelin Uzungöl ve Bölge Turizminde hizmet kalitesini çok daha yukarılara taşıyacağını ifade etti.

Uzungöl’ün en önemli sorunlarından bir tanesinin Uzungöl’e bir Gençlik Merkezinin yapılması olduğunu ifade eden Başkan Keleş bu konuda da Milletvekili Ayvazoğlu’ndan destek talebinde bulundu.

GÜNÜN YORGUNLUĞUNU GLAZOMAT’TA ATTI

Çaykara İlçesinde yoğun bir gün geçiren Milletvekili Bahar Ayvazoğlu günün yorgunluğunu Uzungöl’de Glazomat Cafe’de yudumladığı akşam çayı ve muhteşem Uzungöl manzarası  ile giderdi.



Abdullah KULAÇ
8.05.2022 09:24:52
Başlık biraz fazla oldu gibi geldi bana. Evet Uzungöl Çaykaranın Trabzonun hatta ülkemizin gözbebeği nadide bir turizmi beldemiz ve canımız ciğerimizde. Ancak bu tür haberleri yaparken daha hassas ve dikkatli olmamız lazım. Kocaman bir ilçe Çaykaranın önüne geçmesini geçirilmesini doğru bulmuyorum. Sayın vekilimize ve ilgililere teşekkürü ediyorum. Herkes kendine göre kitlesini ve kaygılarını öne çıkarabilir o zaman başlığı da Vekil Uzungöl ile bayramlaştı diye değinilir. Saygılarımla arz eder daha hassas ve daha objektif haberlerinizi okumak dileğiyle.

İlginizi Çekebilir