Milletvekili Cora Çaykara'da

Milletvekili Cora Çaykara

AK Parti Trabzon Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Avukat Salih Cora çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Çaykara İlçesine geldi.

16 Ağustos 2022 Salı Günü gerçekleştirilen İlçe ziyaretinde Milletvekili Cora ile birlikte Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Ayal, AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman, AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan ve partililer ziyaretlere katıldılar.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Milletvekili Salih Cora ilk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti.Başkan Tok ile sohbet eden Milletvekili Salih Cora ayrıca Çaykara İlçesinde devam etmekte olan altyapı çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan bilgi aldı.

BAŞKAN SELÇUK’A ZİYARET

Milletvekili Salih Cora daha sonra AK Parti Çaykara İlçe binasına bir ziyaret gerçekleştirdi.Burada AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve partililer  ile sohbet eden Milletvekili Cora Başkan Selçuk’tan Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Çaykara Esnafını ziyaret eden Milletvekili Salih Cora Esnaflar ile sohbet ederek sorunları hakkında bilgi aldı. İlçe Merkezinde devam etmekte olan TOKİ inşaatlarını da ziyaret eden Milletvekili Cora devam eden inşaat çalışmaları ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan bilgi aldı.Yapımı tamamlanan Çaykara Gençlik Merkezini de ziyaret eden Milletvekili Salih Cora Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt’tan Gençlik Merkezinin genel durumu hakkında bilgi aldı. Yapımı tamamlanan PTT İmam Hatip Ortaokulunu da ziyaret eden Milletvekili Salih Cora okulun bölümlerini gezerek Eğitim Öğretime hazır olduğunu yerinde inceledi.

PAZAR ZİYARETİ

Salı günü olması sebebi ile Çaykara İlçe Pazarını ziyaret eden Milletvekili Salih Cora ,pazarda esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

BAYANLAR İLE SOHBET

Çaykara İlçesinde Forodigo Kursunu ziyaret eden Milletvekili Salih Cora bayanlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi ve bayanlara hem Çaykara Giyim Kültürünü yaşatma anlamında vermiş oldukları emeklerden hem de ekonomiye olan artı değerlerinden dolayı teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER İLE SOHBET

Çaykara İlçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz döneminde açılan DYK(Destekleme ve Yetiştirme Kursları) ziyaret eden Milletvekili Cora öğrenciler ile sohbet ederek hedefleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaretinde Çaykara İlçesinin örnek bir Eğitim Öğretim ilçesi olduğunu, Çaykara İlçesinde öğrencilerin planlı ve programlı bir şekilde geleceğe hazırlandıklarını, Kaymakam Muhammet Güzel , Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yönetiminde Okul Müdürleri ve öğretmenler tarafından öğrencilerin planlı ve programlı bir şekilde geleceğe hazırlandıklarını,bu planlı ve programlı çalışmanın akademik başarıyı da beraberinde getirdiğini bu yüzden de Çaykara ilçesinin senelerdir Eğitim Öğretim alanında Trabzon İlinde zirvede olduğunu sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Çaykara'

İlginizi Çekebilir