Milletvekili Salih Cora Çaykara'da

Milletvekili Salih Cora Çaykara

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Cora çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çaykara’ya geldi.

Milletvekili Salih Cora ilk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti.Başkan Tok ile sohbet eden Milletvekili Salih Cora ayrıca Çaykara İlçesinde devam etmekte olan altyapı çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan bilgi aldı.

Daha sonra MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Çaykara İlçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Salih Cora İlçe Başkanı Savaş Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Çaykara Esnafını ziyaret eden Milletvekili Salih Cora Esnaflar ile sohbet ederek sorunları hakkında bilgi aldı. İlçe Merkezinde devam etmekte olan TOKİ inşaatlarını da ziyaret eden Milletvekili Cora devam eden inşaat çalışmaları ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan bilgi aldı.Yapımı tamamlanan Çaykara Gençlik Merkezini de ziyaret eden Milletvekili Salih Cora Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt’tan Gençlik Merkezinin genel durumu hakkında bilgi aldı. Yapımı tamamlanan PTT İmam Hatip Ortaokulunu da ziyaret eden Milletvekili Salih Cora okulun bölümlerini gezerek Eğitim Öğretime hazır olduğunu yerinde inceledi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Salih Çaykara'

İlginizi Çekebilir