Milli Hikaye Dergisi Okurlarıyla Buluştu

Milli Hikaye Dergisi Okurlarıyla Buluştu

Milli hikâye dergisi ilk sayısıyla okurlarının karşısına çıktı.

Milli hikâye dergisi ilk sayısıyla okurlarının karşısına çıktı. Yayın kurulunda bulunan Çaykaralı hemşerimiz İbrahim Tuncer, aynı zamanda finansörlüğünü üstlendiği milli hikâye portre dergisi, Erik Yapım ve Yayıncılık tarafından yayın hayatına başladı. Derginin yazı işleri müdürü Muhammed Arif İncegül, genel yayın yönetmeni E.Esra Uçar´ın yönetmenliğinde çıkan dergi, 1 Aralık de 2016 tarihinde tüm bayilerde yerini aldı. /resimler/2016-12/6/2104184289165.jpg TÜRKİYE´NİN İLK MİLLİ DERGİSİYİZ

Büyük uğraş sonucunda dergiyi çıkardıklarını ifade eden dergi finansörü hemşerimiz İbrahim Tuncer, ?derginin ilk sayısında içeriği milli hassasiyetleri konu alan ve bunları birçok başlıklar halinde işleyerek okurlarımızla bütünleştik. Aralık ayında bir kapı aralandı. Aynı zamanda Türkiye´nin tek portre dergisi olacak olan Milli Hikâye dergisinin sadece tarihiyle değil, kültürü, sanatı, edebiyatı, siyaseti, sporu ve ekonomiyle ilgili geleceğe damga vuracağına inandığımız, ülkemizin portrelerini bir araya toplayan bir dergi olacaktır. Portre sarrafıyız biz. Bu topraklara dair hikâyeniz varsa siz de bizdensiniz. Daha anlatılacak çok hikâye var diye yolculuğuna başlıyor Milli hikâye yolculuğu.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Mehmet Mutluoğlu
7.12.2016 18:09:25
Değerli kardeşim İbrahim Tuncer Beyi sosyal içerikli bu harika projelerinden dolayı yürekten kutluyor; başarılarının artarak devamını diliyorum.

Mehmet Mutluoğlu
16.12.2016 20:47:12
Değerli arkadaşım Sayın Mustafa Tunçer Beyin 4 profösör ile birlikte yayın danışmanlığını yaptığı" Milli Hikaye" dergisini Trabzon ND den alarak inceledim. Baskısıyla resimleriyle, içeriğiyle Türkiye´nin en kaliteli dergilerinden biri olduğunu gördüm. Tekrar teşekkür ediyor; yürekten kutluyorum.

İlginizi Çekebilir