Milli Sporcudan Başkan Tok'a Ziyaret

Milli Sporcudan Başkan Tok

Türkiye Muay Thai Şampiyonu ve Ülkemizi Uluslararası Spor Müsabakalarında temsil eden Çaykara’lı Sporcu Yunus Emre Işıldak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti.

Çaykara’lı sporcumuz Yunus Emre Işıldak İlk olarak Tayland’da  ortaya  çıkan ve Tayland boksu olarak bilinen MUAY tahai sporunda48 kiloda Türkiye Şampiyonu olmuş,Ülkemizi yurt dışında temsil etmiş ve dünya beşinciliği ünvanını elde etmişti. Aslen İlçemiz Ulucami(Zeno) mahallesinden olan Milli Sporcumuz Yunus Emre Işıldak ailesi ile birlikte Ankara’da oturuyor.

BAŞKAN TOK’TAN SPORCUMUZA TEŞEKKÜR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Sosyal paylaşım hesabından Milli Sporcumuz Yunus Emre Işıldak’a teşekkür etti. Muay Thai Şampiyonası'nda 48 kiloda Türkiye şampiyonu ve Dünya beşincisi olan Yunus Emre Işıldak'ı makamımızda misafir ettik. Milli sporcu Yunus Emre Işıldak kardeşimi canı gönülden kutluyorum. Spora ve sporcularımıza desteğimizi sürdürüyoruz.

MUAY THAİ SPORUNU TANIYALIM

Muay Thai (Tayca: มวยไทย), Tayland'da ortaya çıkan ve özgün adı Muay Thai olan dövüş sporu. Tayland Boksu da denir. Başta Tayland olmak üzere Myanmar (eski adı ile Burma), KamboçyaLaos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Yumruk, diz, dirsek ve tekmelerin kullanıldığı oldukça sert bir dövüş sanatıdır.



Anahtar Kelimeler: Milli Sporcudan Başkan ' Ziyaret

İlginizi Çekebilir