Mini kutu Galaxy S4

Mini kutu  Galaxy S4

Samsung S4 ne yaptığınızı bilir ve sizinle birlikte hareket eder.

Mini kutu  Galaxy S4

Eski zamanlarda bir telefondan beklenen özellik, haberleşmenin sağlanmasıdır. Ancak teknoloji geliştikçe insanların telefonlardan beklediği özelliklerde daha artmaktadır. Yeni özellikleriyle artık görücüye çıktı. Her özelliği cazip edeceğine inandığım bu şık ve kullanışlı telefonun özelliklerini anlatmakla bitmiyor. Hani hayalini kurarız ya bir telefonunum olsun içinde istediğim bütün özellikler olsun. Biz ne mi isteriz. Sonsuz özellikleri olan mini bir kutu. Sizin için o mini kutunun adı Galaxy S4. 

Akıllı bekleme özelliği

Her bir özelliğinin cazip ettiği bu telefonun akıllı bekleme özelliği daha da cazip ediyor. İnsanların sezgisinin kuvvetli olduğunu bilirdim. Ancak bir telefondan bu özelliği hiç beklemezdim. Samsung S4 ne yaptığınızı bilir ve sizinle birlikte hareket eder. Telefonu eğdirmeniz yeterli e-postaları veya Web sitelerini yukarı veya aşağı kaydırır. Bir şey mi izliyorsunuz? Ani bir hareketle seyretmeyi mi bıraktınız? Duraklatma özelliği devreye girer ve siz tekrar ekrana baktığınızda kaldığınız yerden tekrar seyretmenizi sağlar. Peki ya televizyon düşkünlüğünüz var mı? Peki size uzaktan kumanda olmasını ve sizin televizyon uzmanınız olmasını ister misiniz? Siz televizyonunuza telefonunuzu bağlayın. Galaxy S4 sizin yerinize uzman olsun ve sizin yerinize kanalları gezinsin. 

Sonsuz özellikli

Galaxy S4 özelliklerini saymakla bitmiyor. Kelimelerin yetmediği bu telefonun özelliklerini araştırmak size kalmış, sizin için en güzel olan özelliklerini bulmak için http://www.bizdeuygun.com/s4  sitesinde gezinerek size hayallerinizdeki telefona ulaştırmayı sağlasın.



Anahtar Kelimeler: Mini kutu Galaxy

İlginizi Çekebilir