Minik Yüreklerden Karadeniz´den Akdeniz´e Sevgi Köprüsü

Minik Yüreklerden Karadeniz´den Akdeniz´e Sevgi Köprüsü

Taşkıran İlkokulu Anasınıfı ile Antalya Tekeli İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri arasından kurulan Gönül Köprüsü Minik yüreklerin neleri başarabildiklerini bir kere daha gözler önüne serdi.

Taşkıran İlkokulu Anasınıfı ile Antalya Tekeli İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri arasından kurulan Gönül Köprüsü Minik yüreklerin neleri başarabildiklerini bir kere daha gözler önüne serdi.

Bir süre önce Taşkıran Eğitim Kurumları Ana Sınıfı Öğretmeni Tülay Demir ?Kardeş Okul? Projesi kapsamında Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu´na müracaat etti.

/resimler/2020-1/3/1442056987181.jpg

Gerçekleştirilen belirli görüşmelerin ardından Antalya İli Tekeli İlkokulu ?Kardeş Okul ?olarak belirlendi.

Sınıf Öğretmeni Tülay Demir ve Velilerin rehberliğinde Taşkıran Eğitim Kurumları Ana Sınıfı Öğrencileri tarafından Antalya´da bulunan arkadaşlarına birer mektup yazıldı.

Bu Mektupların yanı sıra Öğrencileri en sevdikleri oyuncaklarını da bu mektuplara ekleyerek Okul İdaresine teslim ettiler.

/resimler/2020-1/3/1442394019123.jpg

Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu tarafından ise bu mektup ve hediyeler posta ile  Antalya Tekeli İlkokulu öğretmen ve öğrencilerin e ulaştırıldı.

CEVAPLAR GECİKMEDİ

Taşkıran´daki  Minik Yüreklerimizin Kurmuş olduğu Sevgi Köprüsü Antalya´dan anında cevap buldu.

Antalya´daki öğrencilerimiz birbirinden güzel paketler içinde hazırlamış oldukları çeşitli hediyeleri birer mektup eşliğinde Taşkıran´daki arkadaşlarına göndererek bu Sevgi Köprüsünün diğer ayağını da sağlamlaştırmış oldular.

/resimler/2020-1/3/1443050738410.jpg

Yazdıkları mektuplarda Taşkıran´daki arkadaşlarını tanımak istediklerini ifade veden Antalya´lı Minik Yürekler Karadeniz´deki  Minik Kardeşlerini Akdeniz´deki evlerine davet ederek Misafir etmek istediklerini ifade ettiler.

Minik Yüreklerimizin Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden Karadeniz´den Akdeniz´e Kurmuş oldukları bu Sevgi Köprüsünün daha da gelişeceği ve Minik Yüreklerimizin birbirlerini ziyaret ederek bu Sevgi Köprüsünü büyüterek devam ettirecekleri tahmin ediliyor.

Minik Yüreklerin bu muhteşem Gönül Birlikteliğini bizler de büyükleri olarak hayranlık ile takip ediyor ve ayakta alkışlıyoruz.

ANA SINIFI DOLAPLARI YENİLEDİ.

Taşkıran Eğitim Kurumlarında Ana Sınıfında okuyan Minik Yüreklere bir tatlı sürpriz de Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Hacımahmutoğlu  Of´tan arkadaşı ve yakın komşusu olan (Vehbi) Ali Biberoğlu´na öğrenci dolabı ihtiyacını iletti.

/resimler/2020-1/3/1443354176461.jpg

Hayırsever İş Adamı Ali Biberoğlu  Öğrenci dolaplarını kendi imkanları ile yaptırdı.Okul Müdürümüz İdris Hacımahmutoğlu´nun  kardeşi Yılmaz Hacımahmutoğlu ile birlikte dolapları okula getiren İŞ Adamı Ali Biberoğlu dolapları kendi eli ile Ana Sınıfına Monte ederek Minik Yüreklerimizin hizmetine sundu.



İlginizi Çekebilir