Minik Yüreklerden Kocaman Gösteri

Minik Yüreklerden Kocaman Gösteri

Cumhuriyetimizin İlan edilişinin 99. Yıl Dönümü etkinliklerinden en güzel ve de en anlamlı olanlarından bir tanesi İlçemiz Fatma Bilge Anaokulu tarafından gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin İlanı Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Çaykara İlçemizde hız kesmeden devam ediyor.

Soğuk ve elverişsiz hava şartları sebebi ile etkinliklerin ertelenmek zorunda kaldığı Çaykara İlçemizde havaların düzelmesi ile birlikte etkinlikler de gerçekleştiriliyor./resimler/2019-4/26/1034252354885.jpgCumhuriyetimizin İlan edilişinin 99. Yıl Dönümü etkinliklerinden en güzel ve de en anlamlı olanlarından bir tanesi İlçemiz Fatma Bilge Anaokulu tarafından gerçekleştirildi.

Öğrencilerin rengarenk kıyafetleri ve mükemmel sahne performansları ile adeta misafirleri büyüledikleri muhteşem gösteri 25 Nisan 2019 Cuma Günü İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumları Okul Bahçesinde gerçekleştirildi.

Ana Okulumuzun bu muhteşem gösterilerinde Minik Öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaşmak üzere Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş da Protokol alanındaki yerlerini, alarak öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaştılar./resimler/2019-4/26/1036317048949.jpgÖğrenci velilerinin ve vatandaşların çok yoğun bir ilgi gösterdikleri Minik Yumurcaklarımızın etkinliklerinde adeta insan seli yaşandı.

AÇILIŞ KONUŞMASI ARZU TURAN´DAN

Programın açılış konuşması Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Arzu Turan tarafından gerçekleştirildi.

KELEBEKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerimizden Merve Çakmak Yönetiminde sahneye çıkan Minik Yumurcaklarımız Kelebekler İsmi ile sahneye koydukları ?Şarkı Söyle Dans Et? isimli gösterileri ile muhteşem bir alkışı hak ettiler.

4 Yaş A Sınıfı Öğrencilerimiz yaşlarının çok üstünde mükemmel bir sahne performansı ile davetlilerin karşısına çıktılar./resimler/2019-4/26/1037543453015.jpgSahnede Öğretmenlerinin yönetiminde muhteşem bir performans ortaya koyan Minik Kelebekler Muhteşem figür ve hareketleri ile tabiri caiz ise adeta izleyenleri büyüledi.

MİNİK KALPLER´DEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Çaykara Fatma Bilge Anaokulu Öğretmeni Gülsüm Karagül Yönetiminde sahneye çıkan Minik Kalpler Yumurcak Grubu sahneye koydukları ?Bir Başkadır Benim Memleketim? isimli şarkıları ile izleyenleri adeta büyüledi./resimler/2019-4/26/1039492204782.jpgÖğretmenlerinin yönetiminde Birbirinden zengin gösteri figürleri ile muhteşem bir sahne performansı ortaya koyan Minik Yürekler sahnede profesyonel gösteri oyuncularına taş çıkartırcasına sergiledikleri muhteşem sahne performansı ile davetlilerden kocaman bir alkışı hak ettiler

ANADOLU ATEŞİ BÜYÜLEDİ

5 Yaş A Sınıfı ?Neşeli Tosbikler? Sınıfı Sınıf Öğretmenleri Arzu Turan Yönetiminde hazırladıkları ?Anadolu Ateşi? İsimli Gösteri ile adeta izleyenleri büyülediler.

Anadolumuzun birbirinden güzel kültürel değerlerinin işlendiği bu muhteşem gösteride neler yoktu ki?An geldi Ege Bölgesine uzandık ve hep birlikte Zeybek oynadık.An geldi Ankara Misket havası ile hep birlikte coştuk.An geldi Karadeniz Horonu ile eğlencenin doruğuna ulaştık.

Minik Yumurcaklarımızın  Profesyonel birer sahne sanatçısı gibi görevlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdikleri bu muhteşem gösteri davetlilerden Kocaman bir alkışı hak etti.

İNCİ TANELERİNDEN TAVŞAN ETKİNLİĞİ

Gösterinin belki de en renkli gösterilerinden bir tanesi 3 yaş Grubu Öğrencilerimizin sahneye koydukları mükemmel gösteri ile yaşandı.

?İnci Taneleri?  İsmi ile davetlilerin karşısına çıkan Miniklerimiz hazırladıkları Tavşan Etkinliği ile davetlilerden kocaman bir alkışı hak ettiler.

FİNAL ATATÜRK ÇOCUKLARI İLE

Gecenin Finali ise  Muhteşem bir gösteri ile gerçekleştirildi.Etkinliğe katılan tüm Ana Okulu Öğrencilerimizin katılımları ile sahneye konulan ?Atatürk Çocukları? isimli gösteri davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2019-4/26/1041116114348.jpgKatılan herkesin cep telefonlarını ellerine alarak Video çekimi gerçekleştirdikleri bu muhteşem gösteri izleyenleri adeta büyüledi.

Minik Yumurcaklarımızın sahne duruşu,kendilerine olan güveni,birbirleri ile olan uyumları ve öğretmenlerini muhteşem takipleri birleşince sahneye seyrine doyum olmayan profesyonel bir gösteri çıkmış oldu

TEŞEKKÜRLER FATMA BİLGE

Cumhuriyetimizin İlan Edilişinin 99. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirmiş oldukları Muhteşem Programdan dolayı Başta Okul Müdürümüz Nalan Okur Ataman olmak üzere Fatma Bilge Ana Okulu Öğretmenlerimize ve de geleceğimizin büyükleri Minik Yumurcaklarımıza bu muhteşem gösteri için teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir