Minikler Masa Tenisi Turnuvası Büyüledi

Minikler Masa Tenisi Turnuvası Büyüledi

Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Münasebeti ile Gerçekleştirilen Minikler Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi.

MİNİKLER MASA TENİSİ TURNUVASI BÜYÜLEDİ

Şirin İlçemiz Çaykara´nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor.

Çaykara Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Minikler Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz belli oldu./resimler/2018-2/28/1005015331052.jpgHer yıl olduğu gibi bu yıl da Çaykara Belediyesi Geleneksel 27 Şubat Masa Tenisi Minikler kategorisindeki yarışmalara toplamda 32  öğrenci katıldı.

Tek maçlı eleminasyon sistemi ile oynanan müsabakaların ardından Çeyrek Final,Yarı Final,Final ve Üçüncülük müsabakaları oynandı.

ÖDÜLLER KAYMAKAM AYRANCI´DAN

Müsabakaların ardından dereceye giren öğrencilere ödül ve madalyaları Çaykara Kaymakamı Sayın İhsan Ayrancı´nın da katıldığı Tören ile verildi./resimler/2018-2/28/1005303300354.jpgGÖNAN-SPOR YAPAN ÇOCUK SAĞLIKLI ÇOCUKTUR

Masa Tenisi ile ilgili Çaykara İlçemizde bir çok Turnuva gerçekleştirildiğini ancak ilk defa Minikler Kategorisinde böylesine anlamlı bir organizasyonun yapıldığını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Turnuvanın Organizasyonu ve düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a teşekkür etti./resimler/2018-2/28/1005577050911.jpgİlçemizde gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlar ile öğrencilerimizi spora yönlendirerek dinlenmelerinin amaçlandığını ifade eden Müdür İzzet Gönan düzenli olarak spor yapan öğrencilerimiz zihinsel olarak daha dinlenmiş ve dinamik olarak  hem Akademik anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda daha başarılı olacaklarını sözlerine ekledi.

Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Minik Masa Tenisi Sevdalıları ile 2 aylık çok keyifli bir kurs dönemi geçirdiklerini anımsatan Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Öğrencilerin müsabakalarda göstermiş oldukları muhteşem performans ile emeklerinin karşılığını aldıklarını gelecek yıllarda daha geniş katılımlı organizasyonlar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

ÖNCE KURS VERİLDİ

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında 32 Öğrenciye Çaykara Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan tarafından iki ay boyunca Masa Tenisi Kursu verildi.

/resimler/2018-2/28/1006209395120.jpgKendisi zaten Profesyonel Masa Tenisi Oyuncusu olan İzzet Müdürümüz iki ay boyunca maharetlerini öğrencilerine öğretti ve de onların mükemmel bir şekilde turnuvaya hazırlanmalarını sağladı.

ÇEKİŞMELİ MÜSABAKALAR

Öğrenciler arasında gerçekleştirilen maçlar Profesyonel müsabakalara sahne oldu.Birbirinden çekişmeli  zevkli ve de çekişmeli geçen müsabakaların ardından alanlarında ilk dörde girmeyi başaran öğrencilerimiz belli oldu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Kız Öğrenciler ve erkek öğrenciler olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimiz şunlar.

KIZ ÖĞRENCİLERDE

1.İrem Yaz

2.Gülsüm Çelebi

3.Sena Boz

4.İclal Gergin

ERKEK ÖĞRENCİLERDE

1.Mehmet Kaan Çelik

2.Alperen Semiz

3.Mustafa Selim Bal

4.Anılcan Yıldırım

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir