Mont Denince Akla Gelenler

Mont Denince Akla Gelenler

Moda denince akla hep kadınlar gelirdi ama artık erkek modası o kadar çeşitlendi ki apayrı bir sektör oldu

Moda denince akla hep kadınlar gelirdi ama artık erkek modası o kadar çeşitlendi ki apayrı bir sektör oldu. Bu sektör içinde üst giyim çeşidi olarak yer alan montlar beylere apayrı bir şıklık da veriyor. İkinci Dünya Savaşı yıllarında cephede daha rahat hareket etmek isteyen bir generalin uzun asker parkalarını kısaltarak giymeye başlaması ile yaygınlaşan montlar adını da zaten general Montgomery´den alıyor. En azından yaratılan şehir efsanesi bu. Ama ne olursa olsun mont erkek giyimine değişik bir hava veriyor. Sportif, rahat, kendine güvenen bir tarz bu.

Kış sonu indirimleri sürerken siz de kendinize uygun mont alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Bunun için Zemin Giyim modellerine bakmanın ve model seçmenin tam sırası. Çok uygun fiyat aralıklarında, 64 ile 101 lira arası değişen rakamlarda, her bütçeye uygun alışveriş imkanı var. Zemin Giyim size şişme kapişonlu, kapşonu kürklü, çıtçıtlı kolej tipi veya çelik örgü triko olarak tanımlanan erkek mont modellerini sunuyor.

Şimdi Alışveriş Zamanı

Renkleri de dış giyime uygun olarak tasarlanan bu modeller ile mevsim sonu alışveriş fırsatlarından yararlanın. Zemin Giyim´in http://www.zemingiyim.com/erkek-mont formatından yapacağınız bütün alışverişlerde kredi kartı ödemesi, kapıda ödeme kolaylığı, bir hafta içinde iade veya değişim kolaylığı gibi alışveriş kolaylıklarından da yararlanabilirsiniz. Gençlere göre olduğu düşünülen ama aslında her yaştaki beylere rahatlık ve şıklık getiren montları almanın şimdi tam zamanı.



Anahtar Kelimeler: Mont Denince Akla Gelenler

İlginizi Çekebilir