Müdür Günaydın Çaykara'ya Veda Etti

Müdür Günaydın Çaykara

Çaykara Mal Müdürü Ekrem Günaydın Rize Defterdar Yardımcılığı görevine atanması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etti.

Müdür Ekrem Günaydın 2004 Yılında başladığı Çaykara Mal Müdürlüğü görevini 18 sene devam ettirerek bu alanda bir rekor kırmış oldu.Çaykara İlçesinde kurmuş olduğu mükemmel insan ilişkileri ile herkes tarafından çok sevilen ve herkese yardımcı olmaya çalışan Müdür Günaydın 18 sene sonra Çaykara İlçesinden ayrılmanın burukluğunu yaşarken Çaykara İlçesi de çok değerli bir Kurum Amirini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Müdür  Ekrem Günaydın için 13 Mayıs 2022 Cuma akşamı Çaykara Kale Alabalık Tesislerinde bir uğurlama töreni gerçekleştirildi.Uğurlama Törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel tarafından organize edilen Uğurlama törenine Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Cihat Özer,Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Kurum Amirleri,Kamu Çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.

Uğurlama töreninde Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Cihat Özer,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, ve Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler.

MÜDÜR GÜNAYDIN-ÇAYKARA’DA ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞADIM

Uğurlama töreninde bir konuşma yapan Çaykara Mal Müdürü Ekrem Günaydın ,Çaykara İlçesinde 18 sene çok büyük bir keyif ile görev yaptığını ve de çok güzel duygular ile Çaykara İlçesine veda ettiğini ifade etti.

Çaykara İlçesinde Görev yaptığı 18 sene boyunca Kanunlar ve kurallar çerçevesinde elinden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Müdür Günaydın çocuklarının Çaykara’da doğup büyüdüğünü bu abnlamda kendisinin de bir Çaykara’lı olduğunu sözlerine ekledi.

Görev yaptığı süre içerisinde kimseyi kırmamaya çalıştığını ifade eden Müdür Günaydın kendisinin herkese hakkını helal ettiğini,herkesten de helalık istediğini çok uzak bir yere gitmediğini,Rize’de ziyaretine beklediğini ve yine imkanlar ölçüsünde herkese yardımcı olma gayreti içerisinde olacağını ifade etti.

KAYMAKAM GÜZEL-ÇAYKARA MÜDÜRÜNE MİNNET BORÇLUDUR

Uğurlama töreninde bir konuşma yapan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,bir Kamu görevlisi olarak bir yerde 18 sene gibi çok uzun bir süre çalışmanın çok önemli bir gurur kaynağı olduğunu,Müdür Günaydın’ın Çaykara İlçesinde görevini en mükemmel şekilde yerine getirerek ve tüm insanlara eşit mesafede Çaykara insanına hizmet vererek Çaykara insanının yüreğinde taht kurduğunu ifade etti.

Müdür Günaydın ile yaklaşık 1 sene birlikte çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Güzel  tüm Kamu Kurum ve kuruluşları ile olduğu gibi Müdür Günaydın ile de çok verimli bir çalışma ortamı içerisinde Çaykara İlçesine hizmet verdiklerini,Müdür Günaydın’a Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini ve yeni görevinde başarılar dilediklerini sözlerine ekledi.

HEDİYE VE PLAKET TÖRENİ

Uğurlama töreninin son bölümünde hediye takdimleri gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel tarafından Müdür Günaydın’a,Plaket,teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya tarafından plaket ve hediye takdimleri gerçekleşti.

Çaykara Nufus Müdürü ve Üreten Eller Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Mutlu tarafından ise hediye takdimi gerçekleştirildi.

Müdür Ekrem Günaydın’ı uğurlama töreni birlikte çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Müdür Günaydın Program başlamadan önce tüm misafirlerini kapıda karşılarken programın sonunda ise tüm misafirleri ile fotoğraf çektirerek misafirlerini yine kapıda uğurladı.



Anahtar Kelimeler: Müdür Günaydın Çaykara'

İlginizi Çekebilir