Müdür Hacımahmutoğlu Kızını Evlendirdi

Müdür Hacımahmutoğlu Kızını Evlendirdi

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu kızını evlendirmenin tatlı heyecanını yaşadı.

Emine & İdris  Hacımahmutoğlu çiftinin dünyalar güzeli kızları Esra ile Of’ta ikamet eden Günay Reşat Durmuş çiftinin yakışıklı oğlu Fazlı Durmuş 26 Eylül 2021 Pazar Akşamı Of  Günbatımı Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çayıroba Muhtarı Remzi Gündoğdu,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer  ve Veysel Somuncu ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğün töreni tüm dünyayı etkisi altına alan covit19 salgın hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin giriş dansı ile başlayan düğün töreninde daha sonra resmi nikah törenleri gerçekleştirildi.Damat Fazlı Durmuş’un nikah şahitliği Muhammet Durmuş ve Fevzi Kenan tarafından yapılırken Gelin Esra Hacımahmutoğlu’nun nikah şahitliği ise Utku Hacımahmutoğlu ve Mustafa Hüseyinpaşaoğlu tarafından gerçekleştirildi.Genç çiftlerin Nikahları Of Belediyesi evlendirme Memuru Osman Çakmak tarafından kıyıldı.Kıyılan Resmi Nikahın ardından evlilik cüzdanı gelin Esra Durmuş’a takdim edildi.

MAHMUT OKUTAN TÜRKÜLERİ İLE BÜYÜLEDİ

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Mahmut Okutan genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Sanatçı Mahmut Okutan her zaman olduğu gibi mükemmel bir sahne performansı ortaya koyarken okuduğu birbirinden güzel türküler eşliğinde davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında Pandemi kurallarına çok fazla özen gösterildi.Aileler haricindeki misafirlerin gelin ve damat ile tokalaşmalarına izin verilmedi.Misafirler karşıdan selamlayarak gelin ve damadı tebrik ettiler.

Düğün töreninde eğlence yaş pasta ve takı töreninden sonra da devam etti.Sanatçı Mahmut Okutan’ın okuduğu birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerinde eğlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen aile fotoğrafları ile güzel gece tamamlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak hayatlarını birleştirerek ömürlerinin en güzel kararlarsını veren Fazlı & Esra Durmuş çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarsından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir