Kaymakam Ayrancı´ya Hoş Geldin Ziyareti

Kaymakam Ayrancı´ya Hoş Geldin Ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Başkanlığında Şub e Müdürleri ve Çaykara Merkez´de Görev Yapan Okul Müdürleri Tarafından İlçemize Yeni Atanan Kaymakamımız İhsan Ayrancı´ya İlçemize Hoş Geldiniz Ziyareti Gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe Merkezinde bulunan Okul ve Kurumlarda Görev yapan yöneticiler 28 Aralık 2016 tarihinde İlçemizdeki görevine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı´yı Makamlarında Ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´nin Başkanlığındaki heyette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bakiye Usta ve Erdoğan Karakaş ile Çaykara İlçe Merkezinde bulunan Okul ve Kurum Yöneticileri katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret esnasında İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından Kaymakam İhsan Ayrancı´ya İlçemizdeki Eğitim Öğretim faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu./resimler/2017-1/3/1147353652772.jpgİlçemizin Coğrafik Yapı olarak oldukça zor bir bölgede yer aldığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali İlçemizdeki her okulumuzda Teog,PYBS,LYS ve YGS sınavlarına yönelik olarak çeşitli kurs ve Etüt çalışmalarına yer verdiklerini anımsattı.Bu sıkıntılı arazi yapısında öğrencileri taşıdıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  ulaşım imkanı olmayan öğrencilerimizi ise İlçe Merkezimizde bulunan çeşitli yurt ve de pansiyonlarda misafir ettiklerini ifade etti.

2010 Yılından bu yana tam 6 yıldır Teog Sınavlarında Trabzon İlimizde İlçeler bazında birinci olduklarını,son iki senedir ise YGS ve LYS sınavlarında İl Birinciliğini ele geçirdiklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu durumun İlçemizi Eğitimde Cazibe Merkezi haline getirdiğini ve de İlçemiz dışından da yüzlerce velinin çocuklarını İlçemizde okutabilmek için kendilerine başvuru yaptıklarını anımsattı./resimler/2017-1/3/1148173341050.jpgGelen yoğun talepler karşısında  imkanlar ölçüsünde insanlara yardımcı olmaya çalıştıklarını anımsatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali bu öğrencilerden bir bölümünün de İlçemizdeki yurt ya da pansiyonlarda misafir edildiklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin Eğitim Öğretim alanındaki başarısını İlçemize gelmeden önce öğprendiğini ve de bu durumun kendisini gururlandırdığını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı daha önce görev yaptığı Tüm İlçelerde Eğitim Öğretim faaliyetlerine çok büyük önem verdiğini ve bu uygulamaya Çaykara İlçemizde de devam edeceklerini anımsattı.

Hz Ali´nin ?Bana bir harf Öğretenin Kölesi Olurum? sözünü anımsatan Kaymakam İhsan Ayrancı Eğitimin bir toplumun temel yapı taşlarını oluşturduğunu ve de eğitime önem veren bir toplumun geleceğe güven ile bakabileceğini anımsattı.

Çaykara İlçemizdeki Başarının Kaymakam,Belediye Başkanı, İlçe Mili Eğitim Müdürü,Okul Müdürleri,Öğretmen,Öğrenci ve veli işbirliğinden kaynaklandığını ve de kendisinin de İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde bu zincirin halkaları içerisinde Eğitimde mevcut olan başarının daha da üst seviyelere taşınabilmesi için yoğun bir mesai harcayacağını ifade etti.

Haber:Çaykara Gündem



İlginizi Çekebilir