Muharrem Yasin Tuğba´sına Kavuştu

Muharrem Yasin Tuğba´sına Kavuştu

Uzungöl´ün Sevilen İki Ailesinin Gençleri Muharrem Yasin İle Tuğba Aygün Uzungöl´de Düzenlenen Muhteşem Bir Düğün Töreni İle Evlendiler.

Uzungöl´ün en sevilen Ailelerinden Aygün Ailelerinin iki genci Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzun seneler Uzungöl Belediyesinde Muhasip olarak çalıştıktan sonra buradan emekli olan Mehmet Aygün(Felaket) Abimizin Dünyalar Güzeli Kızı,Araştırmacı Yazar Abimiz Sevgili Hasan Düzgün´ün Kayınının Kızı Tuğba Aygün ile yine Uzungöl´ün çok sevilen isimlerinden Sevgili Abdullah Aygün Abimizin yakışıklı oğlu,Uzungöl´ün yetiştirdiği en önemli değerlerden Bayburt´ta öğretmen olarak ve de mükemmel bir insan olarak herkesin çok sevdiği ve de saygı duyduğu öğretmen Mustafa Aygün Abimizin yeğeni  Muharrem Yasin Aygün´ün düğün törenleri insanlarımızın yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.  /resimler/2017-9/5/1110139545369.jpgGenç Çiftlerimizin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefri Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek,MHP Çaykara İlçe Başkanı Cemal Balcıoğlu ile yüzlerce davetli katıldı.Yoğun bir katılımın gerçekleştiği düğün töreninde yüzlerce davetli sandalye bulamadığı için düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldı.

GİRİŞ DANSI

Genç çiftlerimizin muhteşem bir giriş dansı ile başlayan düğün töreninde gelin ve damadın giriş dansına misafirler de eşlik ettiler ve de ortaya muhteşem bir görüntü çıktı.

YUSUF BAŞOĞLU GÖREV BAŞINDA

Yaklaşık 40 senedir Çaykara İlçemizin fotoğrafını çeken,Çaykara İlçemizin Resim yükünü omuzlarında büyük bir gurur ve başarı ile taşıyan Stüdyo Yıldız Sevgili Yusuf Başoğlu genç çiftlerimizin resimlerini çekmek için yine salondaydı.

GELİN VE DAMAT´TAN ALKIŞLIK DAVRANIŞ

Muharrem Yasin & Tuğba Aygün Çifti Düğün boyunca nerede ise masalarında hiç oturmadsılar.Her masayı tek tek dolaşan Gelin ve Damat hem misafirlerine düğün lerine katıldıkları için teşekkür ettiler hem de misafirleri ile uzun boylu sohbet ederek hasret gideredeiler.

Gelin ve Damadın bu örnek davranışı düğüne katılan tüm davetliler tarafından büyük bir takdir ile karşılandı ve de ayakta alkışlandı.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Tuğba Muhammet Yasin Aygün çiftinin düğün törenlerinde Resmi Nikah Töreni salonda gerçekleştirildi.Genç  çiftlerin nikah şahitlikleri Abdülmecit Karaca ve Damadın Amcası Bayburt´ta Öğretmen olarak görev yapan Mustafa Aygün tarafından gerçekleştirildi./resimler/2017-9/5/1111209702899.jpgGenç Çiftlerin Nikahları Çaykara Belediye Başkanımız  Hanefi Tok tarafından gerçekleştirildi.Genç Çiftlere sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam dileyen Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok hastalıkta ve de sağlıkta bir ömür boyunca birbirlerinin kıymetini bilerek ve de birbirlerini, anlayarak uzun bir yaşam sürmeleri dileklerinde bulundu.

Yeni evli çiftlerden vatanına ve milletine bağlı Dini Değerleri benimsemiş ve de özümsemiş sağlıklı nesiller yetiştirmelerini isteyen Çaykara Belediye Başkanı mutluluğun anahtarının karşılıklı sevgi,saygı ve hoşgörüden geçtiğini sözlerine ekledi./resimler/2017-9/5/1113217048991.jpgDaha sonra evlilik cüzdanını Gelin Tuğba Aygün´e takdim eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi nTok Damada da Dinimizin sembolü olarak Kur´an-ı Kerim ile Vatanımızın Bağımsızlığının se4mbolü olarak Bayrak Hediye etti.

CEMAL KAYGUSUZ´DAN OSCARLIK PERFORMANS

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini  büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Cemal Kaygusuz her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile Uzungöl Dostlarının karşısına çıktı.Okuduğu birbirinden güzel türküler ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Cemal Kaygusuz her zaman olduğu gibi yine alkış yağmuru eşliğinde programını tamamladı.

Uzungöl  ve Çaykara düğünlerinin vaz geçilmeyen tek ismi Sevgili Erol Akyüz de yine mükemmel bir performans ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin ömürlerinin en mutlu dakikalarında yalnız bırakmamış oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan misafirler güzel bir Pazar gününde gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en mutlu,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Tuğba & Muhammet Yasin Aygün  çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir