Muhtar Dizdar, Sorunlarını Cumhurbaşkanına İletti.

Muhtar Dizdar, Sorunlarını Cumhurbaşkanına İletti.

Dernekpazarı Çalışanlar Muhtarı N.Kemal Dizdar yörenin sorunlarını içeren dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a iletti.

Trabzon Muhtarları´nın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Sebahattin Öztürk ?le yapılan toplantıya ilçemizi, Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar temsil etti. /resimler/2015-8/19/1147071226417.jpgToplantı sonrası çekilen toplu fotoğrafın peşinden üçlü fotoğraf çektiren muhtar Dizdar, ilçe sorunları ve çözüm taleplerini içeren dosyayı Cumhurbaşkanının bizzat kendisine sundu. 

İstekleri arasında ilçemizdeki tüm mahalle yollarının ıslahı ile beton veya asfaltlanması, Dernekpazarı -Holo  mıntıkası istikametinden Görnek- Sultran Murat ve Limon Suyu Yaylalarına giden yolların  betonlanmayan bölümlerinin betonlanması ve diğer  sorunlar vardı. Aynı dosyanın bir örneğini de Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ya verdi. 

Çalışanlar Mahallesi´nin çalışkan muhtarı Namık Kemal Dizdar ilçemizi layık olduğu şekliyle temsil etmiş olmanın huzuru içinde olduğunu söyledi.

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı



İlginizi Çekebilir