Muhtar Ramız Ziya Çakmak ile Dursun Orhan Toprağa Verildi

Muhtar Ramız Ziya Çakmak ile Dursun Orhan Toprağa Verildi

Çaykara Ulucami Mahallesinden, Mevcut Muhtar Avni Çakmak´ın Babası eski Muhtarlardan Ramız Ziya Çakmak toprağa verildi.

Önceki gün vefat eden ilçemiz Ulucami Mahallesinden, 1968 yılında üç dönem muhtarlık yapan, Ramız Ziya Çakmak (84) ile Dursun Orhan (84) son yolculuklarına uğurlandılar.

Tedavi gördüğü Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybeden eski Muhtar Ramız Ziya Çakmak ile aynı mahalleden Dursun Orhan için memleketleri Çaykara Ulucamı mahallesinde ikindi namazı müteakip cenaze töreni düzenledi. Törene, Çakmak ve Orhan aileleri olmak üzere, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Kamu kurum müdürleri ve amirleri, Muhtarlar, Trabzon´un değişik ilçelerinden gelenlerle birlikte kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Yapılan duaların ardından Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kıldırılan cenaze namazlarının ardından aynı yerdeki aile mezarlıklarına dualarla son yolculuklarına uğurlandılar./resimler/2017-10/29/2036478630049.jpg



Raamazan Özerli
31.10.2017 10:24:04
Ulucami köyü eski muhtarının ölümünden dolayı Avni çakmak ve köylülere baş sağlığı diliyorum. Ramazan Özerli 1982-87 yılları arası kabataş köyü ortaokulu fen bilgisi Öğretmeni.

İlginizi Çekebilir