Muhtar Aygün ve Ailesi Kaza Geçirdi

Muhtar Aygün ve Ailesi Kaza Geçirdi

Şekersu Muhtarlarından Mehmet Aygün Çamlık Meziresinde ailesi ile birlikte kaza geçirdi.

Turizm Merkezi Uzungöl’de meydana gelen kazada 6 kişilik aile ölümden döndü. 

Edinilen bilgilere göre Çaykara Şekersu Mahallesi eski Muhtarlarından Mehmet Aygün 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü öğleden sonra 61 ACA 099 plakalı özel aracı ile birlikte eşi ve 4 çocuğu ile beraber Uzungöl Çamlık Mahallesi mezire alanına gezmeye gitti. 

Mehmet Aygün’ün kullandığı özel araç akşam saatlerinde dönüş yolunda iken bilinmeyen bir sebepten dolayı şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç uçurumun kenarında bulunan ağaçlara çarparak durdu. 

Yaklaşık 300 metrelik uçurumun üstünde ağaca çarparak duran araç olası büyük bir faciaya engel olurken kazanın ardından 112 Acil Yardım ekipleri ve Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığı ekibi anında kaza yerine ulaştı. 

Kazada yaralanan Mehmet Aygün,eşi ve 4 çocuğu ambulanslar ile hastanelere sevk edildi.Mehmet Aygün,eşi ve 3 çocuğu Of Devlet Hastanesinde yapılan muayenelerinin ardından taburcu edilerek evlerine gönderilirken kazada kolu kırılan E.A. ise Trabzon’da hastanede kolunun alçıya alınmasının ardından taburcu edilerek evine gönderildi. 

Muhtar Aygün ve ailesi evlerine gelerek dinlenmeye çekildiler.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Muhtarımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Muhtar Aygün Ailesi Geçirdi

İlginizi Çekebilir