Muhtar Dilek,Turizm Merkezi Uzungöl'ü Tek Yumruk Yaptı

Muhtar Dilek,Turizm Merkezi Uzungöl

Muhtar Dilek,Turizm Merkezi Uzungöl'ü Tek Yumruk Yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimleri sonucunda Uzungöl Muhtarlığı görevine seçilen Selman Dilek,çalışkanlığı,üretkenliği ve farklı uygulamaları ile vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Uzungöl Muhtarlığı Sosyal Medya hesabını oluşturan ve bu uygulamaya Dünyanın  her tarafında yaşayan Uzungöl’lüleri ekleyen Muhtar Selman Dilek gerçekleştirmiş olduğu tüm çalışmaları günlük olarak bu sayfalardan paylaşarak vatandaşların bilgilenmelerini sağlıyor.

Aynı zamanda Tüm Uzungöl insanının içinde yer aldığı whatsap gurubunu oluşturan Muhtar Selman Dilek Uzungöl Muhtarlığı olarak gerçekleştirilen tüm etkinlik ve çalışmaları günlük olarak vatandaşlar ile paylaşıyor.

Gün içinde sahada koşuşturan ve gerçekleştirilen çalışmaları yöneten ve takip eden Muhtar Selman Dilek akşam saatlerinde ise Muhtarlık ofisine geçerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışarak hem günlük gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiriyor,hem de bir sonraki gün gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili olarak planlama çalışması gerçekleştiriyor.

Başta Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm Kamu Kurum ve kuruluşları ile uyum içinde karşılıklı iş birliği yönetim anlayışı ile çalışmaya başlayan Muhtar Selman Dilek aynı zamanda Uzungöl’de bulunan STK’lar ile de uyum içinde çalışarak STK yöneticileri ile çalışmaları birlikte planlıyor.

Başta HES Projesi ve Uzungöl İmar Planı olmak üzere Uzungöl ile ilgili tüm çalışmaları yakından takip eden Mehtar Selman Dilek bu konularda da vatandaşları sürekli bilgilendirerek hem gelişmelerden haberdar almalarını sağlıyor,hem de çözüm sürecinin içinde aktif olarak yer almalarını sağlıyor.

Kısacası Uzungöl Muhtarı Selman Dilek,Çalışkanlığı ,üretkenliği,planlı ve programlı çalışması,tüm Kurumlar ve STK’lar ile kurmuş olduğu etkin iletişim becerisi,teknolojiyi etkin ve verimli kullanması ile farklı bir yönetici profili ortaya koyarak Turizm Merkezi Uzungöl’e hizmet vermeye başladı.



İlginizi Çekebilir