Muhtar Öztürk'ten Uzungöl Semt Polikliniğine Ziyaret

Muhtar Öztürk

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,2022 Yılı Yaz Turizm sezonu ile birlikte vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Uzungöl Semt Polikliniğini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Uzungöl Semt Polikliniği personeli ile sohbet eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Semt Polikliniği personeline görevlerinde başarılar diledi.

Of Devlet Hastanesine bağlı bir birim olarak 2016 Yılından bu güne kadar Uzungöl Halkına ve milyonlarca yerli ve yabancı misafire hizmet verdiğini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Pandemi döneminde insan ve toplum sağlığı açısından Aile Semt Polşikliniğinin hizmet veremediğini,2022 yılında ise Pandeminin etkisini kaybetmesi ile yeniden Uzungöl’e hizmet vermeye başladığını ifade etti.

Hastanede her türlü sağlık hizmetinin altyapısının hazır olduğunu ifade eden Muhtar Öztürk,Uzungöl Muhtarı olarak Uzungöl Halkı adına bu anlamlı hizmeti Uzungöl insanının ve misafirlerinin hizmetine sunan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Şaban Uysal ve ekibine Uzungöl Halkı adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

AMBULANS DA HAZIR BEKLETİLİYOR

Uzungöl Semt Polikliniğinde haftanın 7 günü 24 saat Ambulans tüm ekibi ile birlikte hazır bulunduruluyor.

UZUNGÖL SAĞLIK POLİKLİNİĞİNİ ANIMSAYALIM

Haftanın yedi günü 08.00-17.00 saatleri arasında Hizmet verecek olan Of Devlet Hastanesi Uzungöl Semt Polikliniğine dönüşümlü olarak Of Devlet Hastanesinden  Uzman Doktor ve Sağlık Personeli Uzungöl´e hizmet verecek.

Uzungöl Sağlık Polikliniği 3 ayrı alanda hizmet verecek.

SAĞLIK MERKEZİ ÜÇ KISIMDAN OLUŞUYOR

1-112 ACİL HİZMET İSTASYONU

Of Devlet Hastanesi tarafından ayrıca bir adet 112 Sağlık Ekibi de Uzungöl´de hazır bulundurulacak.Uzungöl´de Turizm sezonu boyunca hazır bulundurulacak olan Acil Hizmet İstasyonu meydana gelebilecek olan olumsuz bir durumda anında Sağlık Hizmeti verecek

2- AİLE SAĞLIK MERKEZİ

Halen Çaykara M.İlhan Durgun İlçe Hastanesi tarafından yürütülen Aile Sağlığı Hizmeti Turizm sezonu boyunca Uzungöl Semt Polikliniği tarafından yürütülecek

3-SEMT POLİKLİNİĞİ

Semt Polikliniği Turizm sezonu boyunca Uzungöl´ü ziyaret etmeye gelen Yerli ve Yabancı onbinlerce turiste hizmet verecek

TERCÜMAN DA VAR

Arap Kökenli misafirlerin Turizm Sezonunda Uzungöl´de çok yoğun olması sebebi ile Sağlık Merkezimizde iletişimi sağlayacak olan Tercüman da hazır bulunduruluyor.

 



İlginizi Çekebilir