Muhtardan Cumhurbaşkanına Anlamlı Armağan

Muhtardan Cumhurbaşkanına Anlamlı Armağan

Dernekpazarı İlçesi Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar, Adnan Menderes´in portresi işlenmiş Halıyı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´a taktim etti.

Dernekpazarı İlçesi Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar, Adnan Menderes´in  portresi işlenmiş Halıyı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´a taktim etti. 

Dernekpazarı İlçesi Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar Milletvekillerinden bakanlara kadar her karşılaştığında Mahallesinin sorunlarını içeren  dosyalar vermekte ve karşılığını da almakta  faal bir muhtarımız./resimler/2017-11/24/2317277031170.jpgCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın son Trabzon ziyareti dönüşünde Muhtarın eli boş değil ve  kabarık bir paketti. ?Her zaman almak olmaz. Arada bir vermek gerekir.? Diyerek Cumhurbaşkanımıza vereceği paketi açarak Merhum Adnan Menderes´in  portresi işlenmiş Halıyı büyük bir onurla taktim etti. Çekilen hatıra fotoğrafı, için de :?Benim sayısız fotoğraflarım arasında en anlamlısı olup, evimde layık olduğu yere  yerleştirilecektir.? Dedi.

Haber:Fahri Düzenli/Dernekpazarı



İlginizi Çekebilir