Muhtar´ın Yeni İşyeri

Muhtar´ın Yeni İşyeri

İşletmeciliğini Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar ve Muhammet Kofoğlu´nun ortaklığını yaptığı ?MESONA? adlı Restaurant Sürmene´de hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar ve Muhammet Kofoğlu´nun ortaklığını yaptığı ?MESONA? adlı Restaurant Sürmene´de hizmet vermeye başladı. 

Sürmene-Of istikametinde 3 kilometre çıkışında yol kenarında Balıklı Mevkii´nde yeni konsepti  ile hizmet vermeye başlayan ?Mesona´ Restaurant bölge insanına hizmet vermeye başladı. 

İşletme sahiplerinden Mehmet Savaş Dündar, damak tadına büyük önem verdiklerini belirterek, vatandaşların aradığı, özlediği lezzeti burada bulabileceğini belirterek, ?kapalı ve açık alanlarımızla Ailelerimiz rahatlıkla yemeklerini yiyebileceklerdir. Restoranımızda ızgara çeşitlerinden, bütün yemek ve tatlı çeşitlerine kadar özel aşçılar tarafından hazırlanmaktadır. Ayrıca Kendin pişir kendin ye mangallarımızla da hizmet vermekteyiz,"dedi./resimler/2016-5/25/1150410989196.jpgTESİS MÜŞTERİLERİNİ BÜYÜLEDİ

Mesona adıyla, tadıyla isminden söz ettiren Restaurantta  Sürmene-Of yolu 3 kilometresi Balıklı Mevkii´nde mükemmel bir tesis. Tamamen ahşaptan yapılmış yöresel mimarisi ve doğal görünümü ile halkın büyük dikkatini çekiyor.

AYNI ANDA 200 KİŞİYE HİZMET VEREBİLİYOR
Yaklaşık bir dönüm üzerinde kurulan ve aynı anda 200 kişiye hizmet verecek olan tesiste etrafındaki yeşil alanların bulunması tesise ayrı bir güzellik katıyor. Özel günlerde ve gruplara ayrıca hizmet verecek olan bu doğal güzelliklerin içerisinde kahvaltı ve ızgara hizmeti müşterilerine sunuyor. Eğitimli personeliyle müşterilerine en iyi hizmeti sunan tesiste ızgara ve Kahvaltı Salonu hizmeti de sunulmaktadır.  

KAHVALTI VE IZGARA ÇEŞİTLERİ
Yeni açılan tesis alkolsüz olup, yöresel kahvaltısı, sucuklu yumurta, sucuk, menemen, sosis, patates kızartması, sigara böreği ve çeşitli soğuk ve sıcak içecekler yer alacak. Izgara öncesinde tüm müşterilere tereyağı, bal ve acı sos ikramının ardından isteklerine göre ızgara köfte, kuzu şiş, biftek, pirzola, tavuk şiş, tavuk kanat, karışık ızgara hizmeti sunulurken günün çorbası da tesiste yer alacak.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Muhtar Yeni İşyeri

İlginizi Çekebilir