Muhtarlar Derneğinden Trabzon Ziyareti

Muhtarlar Derneğinden Trabzon Ziyareti

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Olmak Üzere Trabzon İlimizde Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirdiler.

Kısa bir süre önce göreve seçilen Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon İlimizde çeşitli ziyaretlerde bulunarak hem nezaket ziyaretinde bulundular hem de Çaykara İlçemizin sorunlarını Yöneticilerimiz ile paylaştılar.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç´ın Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Köseli Köyü Muhtarı Hüseyin Dilmaç,Baltacılı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Baltacı,Çayıroba Mahallesi Muhtarı Remzi Gündoğdu ve Ulucami Muhtarı Avni Çakmak katıldılar.

İLK ZİYARET GÜMRÜKÇÜOĞLU´NA

Muhtarlarımız ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´nu Makamlarında ziyaret ettiler./resimler/2018-1/3/1343201377699.jpgSon derece sıcak ve de samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu nazik ziyeretlerinden dolayı Muhtarlarımıza teşekkür ettiler.

Muhtarlarımız da hem Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu´na Başarılar dilediler hem de Çaykara İlçemiz ile ilgili talep ve beklentilerini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile paylaştılar.

TİSKİ ZİYARETİ

Muhtarlarımız daha sonra ise Çaykara´lı Hemşerimizin Müdürlüğünü yaptığı kısa adı  TİSKİ olan Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

TİSKİ  Daire Başkanı Hemşerimiz Recep Köksal tarafından karşılanan Muhtarlarımız TİSKİ İdaresi Genel Müdürlüğüne Çaykara ve Mahallelerimiz ile ilgili sorun ve beklentilerini anlattılar.

Son derece sıcak ve de samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette TİSKİ Daire Başkanı Recep  Köksal tarafından Muhtarlarımızın ilettiği sorunlar ile ilgili yardımcı olma sözü verildi.

MUHTARLIK DAİRE BAŞKANINA ZİYARET

Muhtarlarımız bir sonraki Ziyaret olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı hemşerimiz Ahmet Cevher´i makamlarında ziyaret ettiler.

Muhtarlar olarak Çaykara İlçemizde yaşanan genel sorunların masaya yatırıldığı toplantı son derece samimi ve de sıcak bir ortamda gerçekleşti./resimler/2018-1/3/2048475783087.jpgTrabzon Büyükşehir Muhtarlık Daire Başkanı Ahmet Cevher tarafından karşılaşılan sorunların çözümü ilke ilgili Muhtarlarımıza Yardımcı olma sözü verildi.

SON ZİYARET FEN İŞLERİ DAİRE  BAŞKANINA

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi  Fen İşleri  Daire Başkanı Hüseyin Türker ziyaret edildi.

Nezaket ziyareti çerçevesinde son derece sıcak ve de samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Muhtarlarımız İlçemizin bu alandaki sorunlarını Daire Başkanımız ile paylaştılar.

KULAÇ ?BİRLİKTE ÇAYKARA´YIZ

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Trabzon İlimizde çok faydalı ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Mahalle Muhtarı Abdullah Kulaç Çaykara´lı Muhtarlar olarak hem nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini hem de Çaykara İlçemizin sorunlarını Yöneticilerimiz ile paylaşma imkanına sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Muhtarlar Derneği ve de Çaykara İlçemizde Görev yapan Muhtarlar olarak Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını anımsatan Muhtarlar Derneği Başkanı Kulaç , gerçekleştirdikleri bu nezaket ziyareti ile İlçemizin sorunlarını İlde de paylaşma  imkanına sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizde görev yapan tüm Muhtarlar olarak büyük bir şevk ve de heyecan içerisinde Çaykara İlçemize hizmet taşıma sevdası yolunda koştuklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç ,daha iyi bir Çaykara için Trabzon İlimizde gerçekleştirdikleri ziyaretlerin son derece olumlu geçtiğini ,Çaykara İlçemizde Görev yapan  Muhtarlar olarak bir olduklarını birlikte ve beraber olduklarını ve de bu şekilde Büyük Çaykara olduklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir