Muhtarlar Derneğinden Çaykara'ya Ziyaret Yağmuru

Muhtarlar Derneğinden Çaykara

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul ile göreve yeni seçilen Çaykara Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Çaykara İlçesinde çeşitli Kurumları ziyaret ettiler.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk  yönetiminde gerçekleştirilen ziyaretlere Yönetim Kurulu Üyeleri Koldere Muhtarı Hüsnü Karataş ile Çayıroba Muhtarı Remzi Gündoğu katıldı.

İLK ZİYARET KAYMAKAM GÜZEL’E

Başkan Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,göreve yeni seçilen Çaykara Muhtarlar Derneğini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret esnasında Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ise Kaymakam Muhammet Güzel’in her zaman her alanda Muhtarlarımız ile birlikte olduklarını bu anlamda Çaykara Muhtarlar Derneği ve Çaykara Muhtarları olarak Sayın Kaymakamımıza minnet borçlu olduklarını,Sayın Kaymakamımızın bu önemli destek ve katkılarının yeni dönemde de devam edeceğinden endişelerinin olmadığını ifade etti.

CUMHURİYET SAVCILARINA ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu daha sonra Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar ile Çaykara Cumhuriyet Savcısı Esma Alikoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Sıcak bir ortamda ve karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Savcılar Yarar ve Alikoğlu nazik ziyaretleri için Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler ve yeni görevlerinde başarılar dilediler.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Muhtarlarımızın insanlarımıza hizmet taşıma noktasında en önemli mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek yeni göreve seçilen Çaykara Muhtarlar Derneğini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette söz alan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ise Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un Çaykara insanımıza hizmet taşıma noktasında her zaman Muhtarlarımız ilke birlikte olduklarını,Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar olarak her zaman Belediye Başkanının kıymetli desteklerini yanlarında hissettiklerini ifade ederek bu destek ve katkının bundan sonra da devam edeceğinden en küçük bir endişelerinin bulunmadığını ifade etti.

BÖLÜK KOMUTANI ÜSTEĞMEN NARİN’E ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin’i makamında ziyaret ettiler.

Sıcak bir ortamda ve karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Narin,nazik ziyaretleri için Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

MÜDÜR ÇAMURALİ’YE ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’yi  makamında ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Muhtarlarımız ile çok büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını,muhtarlarımızın kıymetli desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini bu anlamda yeni seçilen Çaykara Muhtarlar Derneği ile de uyum içinde çalışarak Çaykara İlçesine hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir