Muhtarlardan Teröre Tepki!

Muhtarlardan Teröre Tepki!

Çaykara ilçesinde bulunan tüm muhtarlar basın açıklaması yaparak teröre tepki gösterdiler.

Çaykara ilçesinde bulunan tüm muhtarlar basın açıklaması yaparak teröre tepki gösterdiler.

Çaykara ilçesinde bulunan tüm muhtarlar basın açıklaması yaparak teröre tepki gösterdiler. Son olarak 10 Aralık 2016 cumartesi günü İstanbul Beşiktaş´ta Vodafone Arena´da oynanan maçın ardından ve 17.12.2016 Cumartesi günü Kayseri´de askerlerin otobüs ile geçişi esnasında yapılan her iki hain saldırıda şehit olan polis, asker ve vatandaşlarımıza bir tepki de Çaykara ilçemizde görev yapan muhtarlarımızdan geldi.

15 Aralık perşembe günü Çaykara Hükümet binası önünde buluşan muhtarlarımız ilk olarak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çambaşı Köyü Muhtarı Nihat Kaplan ve Başkan Yardımcısı tarafından Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından ise Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Kaplan tarafından basın çaıklaması gerçekleştirildi. Bizler de basın açıklamasını Çaykara Gündem okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

?Bizler Çaykara ilçemizde görev yapan muhtarlar olarak terörün her türlüsüne şiddetle karşıyız. PKK, FETO, DEAŞ, YPG, PYD, DHKPC ve benzeri bütün terör örgütlerinin her zaman karşısındayız ve onlara karşı mücadelede her zaman olduğu gibi devletimizin yanındayız. Son olarak İstanbul Beşiktaş´ta ve Kayseri´de meydana gelen hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıları yapanların ve de yaptıranların en kısa zamanda yakalanıp layık oldukları cezaya çarptırılmalarını temenni ediyoruz.

Ülkemizin kalkınmasını, gelişmesini ve güçlenmesini istemeyen, ülkemizi bölmek isteyen aramıza kin ve nefret sokmak isteyen dış düşmanlar ve de onların maşaları olan iç düşmanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Türk Milleti olarak hükümeti ile, sivil toplum örgütleri ile, işçisiyle, memuru ile, köylüsü ile, esnafı ile hep birlikte bu iç ve dış düşmanlara karşı bir olacağız.?

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 

 



Anahtar Kelimeler: Muhtarlardan Teröre Tepki

İlginizi Çekebilir