Muhtarlardan Kaymakam Adıgüzel ve Başkan Aşık'a Ziyaret

Muhtarlardan Kaymakam Adıgüzel ve Başkan Aşık

Çaykara Ve Dernekpazarı İlçelerinde görev yapan Muhtarlar Dernekpazarı Kaymakamı anıl Adıgüzel ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

19 Eylül Muhtarlar Günü dolayısı ile Dernekpazarı İlçesinde gerçekleştirilen Ziyarete Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Soğanlı Mahallesi Muhtarı Engin Yazıcıoğlu,Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Benzer ,iki ilçenin Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri,ile Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde görev yapan Muhtarlar katıldılar.

İLK ZİYARET KAYMAKAM ADIGÜZEL’E

Muhtarlar Derneği Başkanları,Yönetim Kurulu üyeleri ve Muhtarlar ilk olarak Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel’i makamında ziyaret ettiler.Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret esnasında Muhtarlar her iki ilçenin farklı ilçeler olmasına rağmen ortak bir kültüre,ortak yaşam alanlarına ve ortak sorunlara sahip olduğu bu bakımdan iki ilçede görev yapan muhtarların birlikte iletişim içinde ortak hareket ederek çalışma sistemi geliştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette her iki ilçenin muhtarları ortak sorunlarını Kaymakam Adıgüzel ile paylaştılar ve ortak çalışmanın önemini Kaymakam Adıgüzel ile paylaştılar.

Ziyarette Muhtarlar Dernekleri Başkanları Yazıcıoğlu ve Benzer tarafından her iki İlçenin en önemli sorunlarından bir tanesinin doğalgaz sorunu olduğu,mutlaka her iki ilçeye doğalgazın getirilmesi gerektiği ifade edildi ve bu konuda Kaymakam Adıgüzel’den destek istendi.

Ziyaret esnasında Kaymakam Anıl Adıgüzel Çaykara Ve Dernekpazarı İlçelerinin aslında ortak iki ilçe olduğunu,tüm paydaşlarının aynı olduğunu,yaylalarının bile ortak olduğunu bu bakımdan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile birlikte işbirliği içerisinde her iki ilçeye hizmet taşımaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN AŞIK’A ZİYARET

Muhtarlar Dernekleri Başkanları ve Muhtarlar daha sonra Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık Muhtarların 19 Eylül Muhtarlar günlerini kutladı.Ve her iki İlçe Muhtarlarına ilçelerimize vermiş oldukları destek ve katkılardan  dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Muhtarlar Dernekleri Başkanları Yazıcıoğlu ve Benzer tarafından her iki İlçenin en önemli sorunlarından bir tanesinin doğalgaz sorunu olduğu,mutlaka her iki ilçeye doğalgazın getirilmesi gerektiği ifade edildi ve bu konuda Başkan Aşık’tan  destek istendi.

Muhtarlar Dernekleri Başkanları ve Muhtarlar Başkan Aşık’tan ayrıca her iki ilçeye ait yaylalar konusunda da ortak bir çalışma sistemi oluşturulması talebinde bulundular.



İlginizi Çekebilir