Muhtarlarımız Beştepe´de

Muhtarlarımız Beştepe´de

Çaykara İlçemizde Görev Yapan 7 Muhtarımız Ankara Beştepe´de Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirilen 45. Muhtarlar Toplantısına Katıldılar

Çaykara´lı Muhtarlarımız Ankara´da?Çaykara İlçemizde Görev yapan 7 Muhtar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Misafiri olarak Ankara´ya gittiler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen 45. Muhtarlar Buluşmasına Trabzon İlimizden çok sayıda Muhtar davet edildi./resimler/2018-2/9/1039010211717.jpgÇaykara İlçemizden ise 7 Muhtarımız bu buluşmaya katılmak üzere Ankara´ya gittiler.Muhtarlar Toplantısına Katılan Çaykara´lı Muhtarlarımız:

1-Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan

2-Yaylaönü  Muhtarı-Yakup Toprak

3-Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehnet Savaş Dündar

4-Ulucami Muhtarı Avni Çakmak

5-Demirkapı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya

6-Kabataş Mahallesi Muhtarı Ahmet Pektaş

7-Yeşilalan Mahallesi Muhtarı Yusuf Yılmaz

Ankara´da Beştepe´de Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısına katılan Çaykara´lı Muhtarlarımız ayrıca Çaykara ilçemiz ile ilgili beklentilerini içeren bir dosyayı da Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanına ilettiler./resimler/2018-2/9/1039327399838.jpgİÇİŞLERİ BAKANI SOYLU´YU ZİYARET

Çaykara İlçemize çok büyük önem veren ve de Çaykara İlçemiz ile ilgili her projeye büyük destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Muhtarlarımız tarafından ziyaret edildi.

Çaykara İlçemize her alandaki Destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Çaykara´lı Muhtarlarımız ayrıca İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya Çaykara İlçemiz ile ilgili talep ve de dileklerini de ilettiler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Muhtarlarımız Beştepe

İlginizi Çekebilir