Murat Akyüz,Solaklı TV'de Canlı Yayın Konuğu

Murat Akyüz,Solaklı TV

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Turizmci Murat Akyüz,7 Ocak 2024 Pazar Akşamı Saat 20.30 'da SOLAKLI TV'de canlı yayın konuğu olacak.

Çaykara Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Turizm Merkezi Uzungöl'ün önemli Turizm İşletmecilerinden Murat Akyüz,7 Ocak 2024 Pazar akşamı saat 20.30'da SOLAKLI TV'de canlı yayın konuğu oluyor.

Yazılı ve Görsel Medya Dünyasında Bölgemizin yeni sesi olan ve Çaykara'lı Gazeteci Yazar Abdullah Özen'in Modöratörlüğünde gerçekleştirilecek olan Canlı Yayın programının yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.

Turizmci bir babanın oğlu olan ve Uzungöl'ün ilk Turizmcilerinden ve Esnaflarından 1970'li senelerde Uzungöl'de Sinema Salonu açarak Uzungöl Kültürünün temel yapı taşlarını atan Merhum Mehmet Akyüz'ün oğlu olan Turizm İşletmecisi Murat Akyüz,babasından almış olduğu örnek Turizm tecrübesini kendi çalışma ve emekleri ile bütünleştirerek günümüzde  Uzungöl'ün en önemli Turizm İşletmelerinden bir tanesinin sahibi olma özelliğini taşıyor.

Sosyal ve Kültürel anlamdaki duyarlılık ve çalışmaları ile de tanınan Genç Turizm İşletmecisi Murat Akyüz,Uzungöl ve Çaykara ile ilgili her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerin içinde aktif olarak yer almaya çalışıyor.

Bir Dönem Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de başarı ile yürüten Turizmci Murat Akyüz,şu an Turizm Merkezi Uzungöl'de bir çok STK'ya üye olarak Turizm Merkezi Uzungöl'e Hizmet veriyor.

Aynı zamanda Uzungöl tarihine ve Uzungöl Kültürüne çok büyük bir önem veren ve bu konulardaki çalışma ve araştırmaları ile tanınan Turizmci Murat Akyüz,Uzungöl'ün en  zengin eski Uzungöl Resimleri arşivine sahip olması ile farklı  bir yere sahip.

Murat Akyüz,tüm bu bilgi ve birikimlerini 7 Ocak 2024  Pazar Akşamı saat 20.300'da SOLAKLI TV'de Bölgemizin tecrübeli Gazetecilerinden Abdullah Özen Yönetimindeki programda dinletyicileri ile paylaşacak.

Canlı yayın programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

www.solaklıtv.com.tr

Facebook ve medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

 



Anahtar Kelimeler: Murat Akyüz Solaklı ' Canlı Yayın Konuğu

İlginizi Çekebilir