Murat Fidan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Murat Fidan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede 10 Nisan 2021 Cumartesi günü Organ Yetmezliği sebebi ile genç yaşta vefat eden Murat Fidan Uzungöl'de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Uzungöl'ün en sevilen isimlerinden olan Murat Fidan yaklaşık 1 ay önce solunum güçlüğü sebebi ile hastaneye kaldırılmıştı.Hastanede yaklaşık 25 gün solunum cihazına bağlı kalan Murat Fidan yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Pırlanta gibi dünyalar güzeli yüreği,her zaman gülen yüzü,çalışkanlığı ve alçakgönüllülüğü ile tüm Uzungöl insanının yüreğinde taht kuran Merhum Murat Fidan'ın genç yaşta beklenmeyen ölümü tüm Uzungöl'ü göz yaşlarına boğmuştu.

Merhum Murat Fidan İçin 11 Nisan 2021 Pazar Günü Uzungöl Filak Mahallesinde pandemi kurallarına uygun bir şekilde hijyen kurallarına uygun olarak sınırlı katılım,maske ve sosyal mesafe kuralına uygun cenaze namazı kılındı.                  

Cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Mahallesi eski Muhtarı,aynı zamanda merhum Murat Fidan’ın ilkokul Öğretmeni  Mustafa Tahan,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Taşkıran Hüseuyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Merhum Murat Fidan kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Murat Fidan'a Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Murat Fidan Yolculuğuna Uğurlandı

İlginizi Çekebilir