Uzungöl´de Mustafa Aygün Ağlattı

Uzungöl´de Mustafa Aygün Ağlattı

Çaykara Uzungöl Mahallesinden Mustafa Aygün vefat etti.

Uzungöl´ün yaşayan çınarlarından Mustafa Aygün(DİV) Trabzon´da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybederek  Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Uzun zamandır yatalak hasta olarak evinde ve de hastanelerde tedavi görmekte olan Merhum Mustafa Amcanın aramızdan ayrılması  Tüm Uzungöl Halkını göz yaşlarına boğdu./resimler/2017-7/12/1325514816177.jpgAbdullah Aygün ile Uzun senelerdir Bayburt İlimizde öğretmen ve de Yönetici olarak Çaykara İlçemizi büyük bir  başarı ile temsil eden  ve de Hem Uzungöl´de hem de görev yaptığı Bayburt İlimizde herkes tarafından çok sevilen ve de saygı duyulan Öğretmenimiz Sevgili Mustafa Aygün´ün Babaları olan Merhum Mustafa Amcamız aynı zamanda Yine Uzungölümüzün çok sevilen öğretmenlerinden Sevgili Abdullah Danış ve de Recep Danış´ın dayıları,Fuat ve Oktay Aygün´ün ise dedeleriydi.

Merhum Mustafa Amca 13 Temmuz 2017 Perşembe Günü Öğle Namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem ailesi olarak Merhum Mustafa Amcamıza Allahtan rahmet,başta kederli aile bireyleri olmak üzere tüm Uzungöl Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

ABDULLAH AYGÜN-0535 5227009

MUSTAFA AYGÜN-ÖĞRETMEN-OĞLU-0532 5568491

ABDULLAH DANIŞ-YEĞENİ-EMEKLİ ÖĞRETMEN-05062515576

RECEP DANIŞ-YEĞENİ-05336469075

FUAT AYGÜN-TORUNU-0532 7398137

OKTAY AYGÜN-TORUNU-05357406895

TOPLUMA FAYDALI BİR İNSAN YETİŞTİRMEK

İnsan olarak hepimizin yaşam serüveni belli Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Hepimiz tertemiz birer insan olarak başlarız yaşam serüvenimize.Sonrasında yaşam şartları ve de bana göre en önemlisi almış olduğumuz Aile Terbiyesi(Aile Eğitimi) ve de çevre ve okulda almış olduğumuz eğitim hepimizin yaşam çizgisini ortaya çıkarmış olur./resimler/2017-7/12/1326428254702.jpgPeki bizler anne ve baba olarak acaba çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras nedir acaba  Sevgili Dostlar.Mesela bankada milyonlarca lira pa bırakmak mıdır çocuğumuza bırakabileceğimiz en güzel miras.

Yoksa 100-150 yatak kapasiteli bir turizm tesisi mi bırakmalıyız çocuğumuza.Öyle ya böyle bir tesis bırakabilirsek çocuğumuz ömrü boyunca yağ bal içerisinde krallar gibi bir yaşam sürdürür.

Hele bir de dükkanlar,daireler,yatlar,katlar bırakabilmiş isek çocuğumuza hiç değmeyin keyfimize gitsin.

Hayır Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Kesinlikle Hayır.Defalarca yazdım.Ve de nefesim yettiği kadar da yazmaya devam edeceğim.Bizlerin anne ve baba olarak çocuklarımıza karşı olan en önemli görevimiz çocuklarımıza iyi bir aile eğitimi verebilmektir.Ve de bu iyi aile eğitimini yine iyi bir çevre ve de okul eğitimi ile pekiştirerek çocuğumuzun topluma faydalı bir insan olmasını sağlayabilmektir anne ve de baba olarak en önemli görevimiz.

Ben bu anlamda Sevgili Mustafa Amca´nın bir baba olarak topluma karşı görevini fazlası ile yerine getirdiği kanaatindeyim.Yetiştirmiş olduğu çocukları ve de torunları,yeğenleri her zaman almış oldukları mükemmel aile terbiyesi ile topluma örnek olan insanlar olmayı başardılar.

Ve de İki Öğretmenimiz.Bir tanesi Sevgili Mustafa Öğretmenimiz.Senelerdir mükemmel bir eğitim güneşi olarak Bayburt İlimizde insanlarımıza ışık saçmaya çalışıyor.Çocuklarımızın güneşi olarak onları aydınlatmaya çalışıyor.

Diğer ise Sevgili Abdullah Danış Öğretmenimiz.O da senelerce örnek bir öğretmen ve de mükemmel bir eğitimci olarak Samsun´da yavrularımıza ışık saçmaya çalıştı.2015 Yılında emekliye ayrıldı.Şimdi ise Uzungöl´de hem örnek bir Turizm İşletmecisi hem de mükemmel bir öğretmen olarak insanlarımıza hizmet vermeye çalışıyor.

Öyle der Eskilerimiz.?Aynası iştir kişinin.Lafa bakılmaz? Yarın son yolculuğuna uğurlayacağımız Sevgili Mustafa Amca bize göre toplumda herkesin kendisinden razı olduğu örnek ve de mükemmel bir insan olarak ömrünü tamamladı ve de öbür dünyaya göç etti.

Yeni Yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Sevgili Mustafa Amca.Mevlam seni  öbür dünyada cenneti ile mükafatlandırsın inşallah.

Haber: Hilmi Kanık

 



Anahtar Kelimeler: Mustafa Aygün Vefat etti

İlginizi Çekebilir