Mustafa Özer Ortaokulu İstanbul´da

Mustafa Özer Ortaokulu İstanbul´da

Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu mÖğretmen Ve Öğrencileri Kadıköy Belediyesinin Misafiri Olarak İstanbul´a Gittiler

ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL´DA

Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Öğretmen ve Öğrenciler İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu´nun misafiri olarak İstanbul´a gittiler.

Ömürlerinde ilk defa uçağa binen birçoğunun ilk defa İstanbul´a gittiği yaklaşık 30 öğrenci Okul Müdürleri Emre Akkaya yönetiminde Öğrencileri ile birlikte 12 Mayıs Perşembe Günü İstanbul´a gittiler.

İstanbul´da Kadıköy Belediyesi tarafından mükemmel bir otele yerleştirilen öğretmen ve öğrenciler belki de Ömürlerinin en güzel dakikalarını yaşamaya başladılar.

İstanbul´da Kadıköy Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen Otobüs ile Kentin tarihi ve turistik yerlerini karış karış gezen öğretmen ve öğrenciler ömürleri boyunca unutamayacakları bir gezi yaşamış oldular.İşte Öğrencilerimizin İstanbul´da gerçekleştirdikleri etkinlikler ve ziyaret ettikleri yerler.

İlk olarak Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu ille görüşen öğretmen ve öğrenciler bu buluşmada hem Belediye Başkanına teşekkür ettiler hem de hazırladıkları soruları Belediye Başkanına yöneltme imkanı buldular.

Daha sonra İstanbul´da bulunan Barışmanço Müzesini ziyaret eden öğrenciler burada bulunan Dünyanın dört bir yanından gelme tarihi ve turistik eserleri yakından incfeleme fırsatı bulmuş oldular.

Daha sonra oyuncak Müzesini ziyaret eden öğrenciler birbirinden güzel oyuncaklarını büyülü dünyasında muhteşem mbir yolculuk yapmanın mutluluğunu yaşamış oldular.

İstanbul´un çeşitli sinemalarında gönüllerince film izleyen öğretmen ve öğrenciler tadına doyum olmayan bir tatilin tadına varmış oldular.

Daha sonra Yerebatan Sarnıcını ziyaret eden öğürenciler burada bolca hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

İstanbul´da bulunan tarihi Yerleri de ziyaret eden Öğrencilerimiz  Ayasofya Camisini de ziyaret etmeyi ihmal etmediler.

16 Şubat Pazartesi Günü yine Uçakla Trabzon´a dönecek olan Öğretmen ve Öğrencilerimize bizler de Çaykara Halkı olarak İyi Tatiller diliyoruz.

Etkinlik ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Emre Akkaya Okul olarak öğrencilerine belki de ömürleri boyunca unutamayacakları muhteşem bir geziyi yaşatmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu´na teşekkür eden Emre Akkaya Sayın Başkanımız daha önce okulumuza koliler halinde kitap yollamışlardı şimdi ise Bizleri İstanbul´da Misafir ediyorlar şeklinde konuştu.



İlginizi Çekebilir