Mustafa Duran Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mustafa Duran Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa’da Dün Vefat Eden Mustafa Duran Göz Yaşları ve Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Uzungöl'de göz yaşları sel oldu.Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Bursa'da dün vefat eden Mustafa Duran Uzungöl'de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Uzungöl ve Bursa'da herkes tarafından çok sevilen saygı duyulan örnek toplum insanı Mustafa Duran yaklaşık 15 aydır Bursa'da Tedavi görüyordu.

Son olarak 15 gün önce ağırlaşarak hastaneye kaldırılan Mustafa Duran ne yazık Kİ Uzungöl'ü göz yaşlarına boğarak hayatını kaybetmişti. Merhum Mustafa Duran'ın cenazesi Bursa'dan Trabzon'a getirildi.31 Ağustos 2021 Salı günü ikindi namazına müteakip Uzungöl FİLAK camisinde hijyen kurallarına uygun olarak sınırlı katılım,maske ve sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde kalınan cenaze mamazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Mustafa Duran'ın cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ve vatandaşlar katıldı.

Çaykara Gündem gazetesi olarak merhum Mustafa Duran'a Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz



Anahtar Kelimeler: Mustafa Duran Yolculuğuna Uğurlandı

İlginizi Çekebilir