Mustafa Yazıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mustafa Yazıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yakalanmış olduğu amansız hastalıktan Kurtulamayarak Trabzon’da tedavi gördüğü Hastanede hayatını kaybeden Mustafa Yazıcı Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Mustafa Yazıcı,Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Çaykara'lı hemşerimiz Yüksek Orman Mühendisi Hilmi Yazıcı'nın abisi,Bölgemizin önemli İlim Adamlarından Şakir Yazıcı'nın kardeşi,Hakan,Şakire ve Aslıhan Yazıcı'nın babalarıydı.

Uzungöl’de herkes tarafından çok sevilen alçak gönüllülüğü ile,beyefendiliği ile insanlara karşı nazik davranışları ile herkesin yüreğinde taht kurmayı başaran Mustafa Yazıcı yaklaşık 2 senedir kanser hastalığı ile mücadele ediyordu.Yaşama bağlılığını ve cesaretini hiçbir zaman kaybetmeyen Mustafa Yazıcı amansız hastalığı yenebilmek için yaklaşık 2 senedir inanılmaz bir mücadele vermişti.10 Gün önce rahatsızlanan ve KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan merhum Mustafa Yazıcı ne yazık ki burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Merhum Mustafa Yazıcı’nın cenaze namazı 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılındı.Hijyen kurallarına uygun bir şekilde maske ve sosyal mesafe kuralı çerçevesinde kılınan cenaze namazına Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Çaykara Merkez Işıklı Muhtarı Mehmet Savaş Dündar ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Merhum Mustafa Yazıcı kılınan cenaze namazının ardından Kastel Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç Yaşta aramızdan ayrılan merhum Mustafa Yazıcı'ya Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

ZATEN BU DÜNYA İÇİN FAZLAYDI

Örnek ve farklı bir insan olarak yaşamını tamamlayarak bu dünyaya veda etti Mustafa Yazıcı.Her zaman farklı ve özel bir insan oldu.Bizler onu, önce Eğitime ve Eğitimciye vermiş olduğu değer ile tanıdık.Sürekli okumaya ve de kendisini geliştirmeye çalışan bir insan olarak tanıdık.

59 Senelik kısacık ömründe bir insanı dahi kırdığına ya da üzdüğüne asla tanıklık yapmadık.O beyefendi kişiliği ile herkese karşı nazik davranmaya çalıştı,an geldi kendisi kırıldı ama o hiçbir şekilde hiç kimseyi kırmadı.

Arkadaşları ve dostları arasında her zaman çok farklı ve özel bir yere sahip oldu Mustafa Yazıcı.Toplumda herkesi sevmeye çalıştı,herkese eşit seviyede yaklaşma gayreti içerisinde oldu.

Kastel Mahallesinde bir ev yaptı Mustafa Yazıcı.Ve 22 Aralık 2019 tarihinde başlayan yıkım sürecinde Mustafa Yazıcı’nın da sınırlı ve çok çetin maddi imkanlar ile daha doğrusu imkansızlıklar içerisinde yapmış olduğu o ev yıkım ekipleri tarafından yerle bir edildi.Dünyası yıkılmıştı Mustafa Abi’nin.Bütün ömrü boyunca yapmış olduğu birikim on dakikada yıkılmıştı.

Bizler onu tanıyanlar olarak 22 Aralık 2019 tarihinden sonra Mustafa Abi’nin o gülen şakalaşan yüzünü bir daha göremedik.Tesadüfün böylesi.Evinin yıkılması ile kanser hastalığına yakalanması hemen hemen aynı döneme rastladı.

Ve bu iki yükü bir arada taşıyamadı Mustafa Yazıcı…Alın dünyanız sizin olsun ben bu yükü taşıyamıyorum ve ben gidiyorum dedi ve hepimizi göz yaşlarına boğarak ayrılıverdi aramızdan.



İlginizi Çekebilir