Mutluoğlu´nun Yeni Kitabı Çıkıyor

Mutluoğlu´nun Yeni Kitabı Çıkıyor

Çaykaralı Eğitimci Yazar Mehmet Mutluoğlu´nun Yeni Kitabı ?Kutlu Medeniyet Sevdamız? yakında okuyucularla buluşacak.

1975 yılında başladığı başarılı eğitimci mesleğinde, 36 yıl boyunca başarılarla dolu yılların ardından sürekli sosyal ve kültürel konularda yazılar yazan ve son olarak Çorum- Boğazkale Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden emekliye ayrıldıktan sonra kitap yazma çalışmalarına başlayan Mutluoğlu, yazdığı ?KUTLU MEDENİYET SEVDAMIZ? adlı kitabını tamamlayarak yakında okuyucularıyla buluşacak.  

Kitabın içeriğinde, Büyük Barış Medeniyetimizin Çağı ve Dünyayı Aydınlatması, Kutlu Medeniyetimizin Yeniden Doğuşu, Türk kültür ve Medeniyetinin atinin Medeniyet Ufkunda bir Güneş Gibi Doğması, Bir Medeniyet İnşasıdır bu, Kutlu Medeniyetimizin izleri, Kutlu Medeniyet Sevdamız, gibi başlıklarda başlayarak ayrıntılı bir şekilde okuyucuyu okurken sürükleyeceği kitap yakında kitapseverlerle buluşacak./resimler/2016-10/19/2346033946795.jpgMehmet Mutluoğlu Kimdir?

1958 yılında Çaykara Taşören Köyünde doğdu. 1975 yılında başladığı meslek hayatına sınıf öğretmenliği, Federal Almanya´da Türkçe ve Türk Kültür Dersleri öğretmenliği, Türkiye´ye döndükten sonra Türkçe ve Edebiyat öğretmenliği, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevleriyle devam etti. 

?Eğitim Yönetimi Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi? alanında yüksek lisans yapan Mutluoğlu, Meslek hayatının 36.Yılında 2011 tarihinde Çorum Boğazkale Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden emekliye ayrıldı. Tüm bu görevleri başarıyla yaptı. Onlarca teşekkür, takdir, başarı belgesi ve şiltler aldı. 

Bayrak Dergisinde, Egemen Milletin Sesi Gazetesinde, Aylık İlim, Kültür ve Sanat Dergisi Çınar´da şiir, makale, deneme ve anıları yayınlandı. Bir dönem Trabzon Hizmet Gazetesinde yazdı. İnternet sitelerinde  de yazıları yayınlamaya devam etmektedir.. 

Uzun yıllar Trabzon Bayrak Radyosunda ?Bayrağın Gölgesinde? adıyla bir program gerçekleştirdi. Yerel ve ulusal radyo ve televizyonlarda çeşitli konularda programlara katıldı.

Halen? Kutlu Medeniyetimizin inşası? ve ?Muhteşem Türkiye ?yolunda siyası kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam etmektedir./resimler/2016-10/19/2348515981365.jpg

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Mehmet Mutluoğlu
20.10.2016 14:25:57
Çaykara Gündem Gazetesinin kurucusu, sahibi ve genel Yayın Yönetmeni Değerli arkadaşım Sayın Kemal Çuman Beyefendi´ye ve Çaykara Gündem Gazetesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Mehmet Mutluoğlu
26.10.2016 19:26:21
Kitabımla ilgili Değerli Çayka Gündem Gazetemizin yaptığı habere hemşehrilerimizin ve değerlidostlarımıngösterdiği ilgiye sonsuz teşekkürediyorum.Kitabımyayınevevinde basım aşamasında.Kitabı isteyen değerli dostlarımaçok teşekkür ederim.İnşallahkitap çıkar çıkmaz ulaştıracağım.Bu vesileyle Çaykara GündemGazetemize ve Değerli yöneticisi Sayın Kemal Çuman Beyefendi dotuma bir kez daha yürekten teşekkürlerimi sunarım.

İlginizi Çekebilir