EÇİNOS Müzikseverlerle Buluşuyor!

EÇİNOS Müzikseverlerle Buluşuyor!

Uzungöllü sanatçı EÇİNOS ilk albümü ile yakında müzikseverlerle buluşuyor

Uzungöllü Sanatçı İhsan EŞ ile birlikte yaklaşık olarak 8 aydır ilk klibinin hazırlıklarını sürdüren EÇİNIOS Hafta sonuna kadar da ilk Albümünü piyasaya çıkaracak. Müzik Çalışmaları hakkında fikirlerini aldığımız EÇİNOS "En Profesyonel Ekip İle ve de hiç bir masraftan kaçınmadan ilk klibimizi çıkardık. Bir kaç güne kadar da ilk Albümüm çıkacak. Bu konuda Sevgili İhsan EŞ ve Ekibinme çok şey borçlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Çünkü Sevgili İhsan EŞ senelerdir Müzik dünyasının içinde. Bu yüzden de en profesyonel ekip ile ve de en iyi ses düzeni ile çalıştık. Şunu çok iyi biliyoruz. Müzik dünyasına nasıl başlarsan hep öyle devam edersin.Bunun için kaliteden asla ödün vermedik ve sevenlerimizin karşısına muhteşem bir çalışma ile çıktık"/resimler/2015-8/5/1207327656653.jpgMüzik Dünyasında bundan sonra da yoluna emin adımlar ile devam edeceğini ifade eden EÇİNOS şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Karadeniz müziğine kendilerine has özgün eserler kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bizler de Çaykara Gündem Ailesi olarak İlk Klibini çıkaran ve bir kaç gün sonra da ilk Albümünü çıkarma heyecanı yaşayacak olan Sevgili Sanatçımız EÇİNOS´u tebrik ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılşar diliyoruz.

EÇİNOS KİMDİR?

EÇİNOS Yöremizin yetiştirdiği en önemli sanatçılarımızdan biridir. İsmi Şİbrahim İNCE´dir.Uzungöl İnceli Mahallesinden Merhum Nurettin İNCE´nin en küçük oğlu olan EÇİNOS babasını küçük yaşta kaybetti. Küçük yaştan itibaren müziğe saz ve kemençeye merak salan EÇİNOS Ortaokul ve Lise yıllarında yaklaşık 10 yıl saz eğitimi aldı ve saz çaldı. Daha sonra kemençeye ağırlık veren EÇİNOS TRT Ses Eğitmenlı Coşkun NEHİR´den sahne ve Müzik dersleri aldı.

/resimler/2015-8/5/1207548594625.jpgSon 10 Yılını Kemençe´ye ayıran EÇİNOS çok sevdiği sazı ve kemençesi ile adeta bütünleşti.Yöremizde gerçekleştirilen tüm Müzik organizasyonlarında,düğün,şenlik ve programlarda yaklaşık 10 yıldır aralıksız sahne alan EÇİNOS 2015 yazında ise ilk klibi ve Albümü ile yerini alarak Karadeniz Müziğine profesyonel anlamda ilk adımını atmış oldu.

Sahne Performansının yanı sıra örnek ahlakı, sempatik davranışları ve 7´den 70´e her kesim ile kurduğu mükemmel iletişimi ile çevresindekiler tarafından herkese örnek gösterilen EÇİNOS´un bu özelliklerinden dolayı Karadeniz Müziğinde yeni bir başlangıç yapacağına şimdiden kesin gözü ile bakılıyor.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Müzikte EÇİNOS Rüzgarı

İlginizi Çekebilir