Nihat Fındıkoğlu Muhtarlığa Tekrar Adayım!

Nihat Fındıkoğlu Muhtarlığa Tekrar Adayım!

İstanbul Gazıosmanpaşa-Fevzi Çakmak Mahallesinde Muhtar olan Çaykaralı hemşehrimiz Nihat Fındıkoğlu yeniden aday olduğunu açıkladı.

Çaykaralı (yente) Çayıroba Mahallesinden olan ve 1978 yılından beri İstanbul Gazıosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet edip,  2014 yılından beri Muhtarlık görevini yürüten hemşehrimiz Nihat Fındıkoğlu yeniden aday olduğunu açıkladı. 

2014 yılından beri Gazıosmanpaşa ilçesine bağlı 30 bin nüfuslu Fevzi Çakmak Mahallesinin muhtarlık görevini yürüten Çaykaralı hemşehrimiz Nihat Fındıkoğlu 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı./resimler/2019-1/29/2356318374125.jpg2014 yılından beri İstanbul Gazıosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi´nde yeniden adaylığını açıklayan Nihat Fındıkoğlu,? Muhtarlık dönemimde hiç kimseyi ayırım yapmadan herkesin sorunları ile ilgilendiklerini belirterek,? ?Mahalle sakinlerimizin bana verdiği güvene layık olmak için bütün kardeşlerimin işlerini, kendi işim gibi takip ettim. Mahallemizin tüm sorun ve ihtiyaçlarını başta yerel yönetim olmak üzere ilgili makamlara ileterek mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması için gayret sarf ettim. Yarım kalan hizmetlerimin önümüzdeki dönemde devam edebilmek için 31 Mart 2019 ´ta yapılacak mahalli idareler seçimlerde Fevzi Çakmak Mahallesi´nde yaşayan vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum. Takdir ve desteklerinizle hizmete devam ederek sizlere layık olmaya devam edeceğim,? dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir